23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
nie walę tabaki parę ładnych tygodni, tylko i wyłącznie dlatego że nie mogę normalnie oddychać, mam zatkane wiecznie zatoki, plus zapalenie zatok przewlekłe, nie dotleniony mózg, źle sypiam,
od chuja negatywów mi wyskoczyło a szkoda, bo tak jak pisał kolega wyżej ja miałem podobnie po dobrej tabace walonej cały dzień czułem się jak po dobrej kresce i to wcale nie tabaki :D
waliłem od Sierpnia 19 roku do Marca 20 ;p codziennie na początek Redbull, potem Ozone
edit:
a chuj tam nie waliłem jakiś czas mam jeszcze w szufladzie coś idę poszukać walne sobie małą, ja najbardziej lubię do kawy :D
tylko muszę tak zrobić, żeby kobita mnie nie przyczaiła bo będę miał niezły raban rotfl.
@eiffel65
2
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Po dłuższej przerwie szczurnąłem sobie z ręki tyci tyci daweczke redbull na jedną i drugą dziurke.
Efekt nie samowity jak zwykle. Wystrzał dopaminy i clearhead mega ogar i ta przyjemna mietowa swiezosc.
Całość działa niestety u mnie około minutę/dwie, potem się zaczyna wciąganie co 5 / 10 minut i na wieczór zatkana zatoka jedna na przemian.
Rano żółte smarki gęste, strupy . Dopiero na wieczór jest ok a w porządku się robi po dwóch dniach.
Znowu niestety pasuje. Kocham tabakę ale nie nawidze skutków ubocznych a teraz jest ich więcej niż mniej.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.