Dział poświęcony dyskusjom nt. wezwań, które osoba otrzymała w związku z postępowaniem toczącym się wobec stron trzecich.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam. Moja sytuacja wygląda następująco. Pod koniec marca tego roku zamówiłem z jednego ze sklepów jedną paczkę tj 10 szt klonazolamu i lsd 100mg blotter 5szt. Z powodów pandemii jedyną opcją było dostarczenie przesyłki kurierem. Paczka nie dotarła do dziś. Dostałem natomiast wezwanie na komendę w sprawie dostawy środków odurzających. Mam się stawić za kilka dni. Nigdy nie byłem na przesłuchaniu, brak mi doświadczenia. Proszę o informację co powinienem mówić żeby wyjść z tego bez problemow. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
  • 429 / 65 / 0
Jak jesteś jedynie świadkiem to raczej nic Ci nie grozi, odp pewnie zbyt późno ale chuj...
Uwaga! Użytkownik JezusWKominiarze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12856 / 2508 / 0
W jaki sposób płaciłeś? Jeśli nie ma powiązania z Twoim kontem bankowym, to nie pamiętasz, byś cokolwiek zamawiał. Ktoś Ci zrobił żart, ale to nie Twoja wina.
  • 3497 / 742 / 9
Niech zgadnę, od Predatora?
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.