Dział poświęcony dyskusjom nt. wezwań, które osoba otrzymała w związku z postępowaniem toczącym się wobec stron trzecich.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam. Moja sytuacja wygląda następująco. Pod koniec marca tego roku zamówiłem z jednego ze sklepów jedną paczkę tj 10 szt klonazolamu i lsd 100mg blotter 5szt. Z powodów pandemii jedyną opcją było dostarczenie przesyłki kurierem. Paczka nie dotarła do dziś. Dostałem natomiast wezwanie na komendę w sprawie dostawy środków odurzających. Mam się stawić za kilka dni. Nigdy nie byłem na przesłuchaniu, brak mi doświadczenia. Proszę o informację co powinienem mówić żeby wyjść z tego bez problemow. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
  • 429 / 65 / 0
Jak jesteś jedynie świadkiem to raczej nic Ci nie grozi, odp pewnie zbyt późno ale chuj...
Uwaga! Użytkownik JezusWKominiarze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12856 / 2508 / 0
W jaki sposób płaciłeś? Jeśli nie ma powiązania z Twoim kontem bankowym, to nie pamiętasz, byś cokolwiek zamawiał. Ktoś Ci zrobił żart, ale to nie Twoja wina.
  • 3497 / 742 / 9
Niech zgadnę, od Predatora?
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG

Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.