Obstawiam, że to mógł być sproszkowany lek nasenny typu zolpidem.
Czy "spływ" był taki lekko kwaśnawy?
Inna opcja, jaka przychodzi mi do głowy, to sproszkowana benzodiazepina typu klonazepam.
Dodam jeszcze ze po kazdym buchu papierosa stan sie polepszal o 90%,mozna powiedziec ze nie czulem ma poczatku ciala(troche tylko) ale mnie to nie stresowalo I czulem sie wlasnie lepiej badz tak samo jak pierwszy raz zapalilo sie mj I tez po kazdym buchu peta stan coraz lepszy mmmm jezuus heh kazdy wie I tu efekt byl praktycznie identyczny. A na drugi dzien(caly dzien) czulem sie od wstania jakbyn zajebal ze 4 wiadra niesamowicie, dlatego moje zdzwienie ze po prochu takie rzeczy 0 schiz po prosti nic zadnego zjazdu, nie wiem jestem jebniety chyba tak sie fascynuje ale moze to tez dlatego bo raz na jakis czas to robie I takie efekty mega, polecam kazdemu hah, wlasnie dodam jeszcze ze wpierdalalem po tym jak bym byl zjaraany w chuj. Tylko prosze was nie pomyslcie ze pisze jakies bajki bo to jest 100% prawda, choc kazdy ma inny organizm I na kazdego tak na pawde inaczej dany narko dziala. Pozdrawiam was mordeczki!!
moze kurde inaczej to opisze po spozyciu w skrocie: wszystko co wam kojarzy ze "zlem" schizy zjazdy podjsazdy uj wie co jeszcze po proszkach tego tu nie bylo a same przyjemne rzeczy typu moglee lezec wyczilowany I robiles cos tez wyczilowany tak jakby cos we mnie weszlo na ten czas (tak jakbym nie bral nic) I wyszlo nie pozostawiajac sladu w sensie takim ze czulem sie kolejne dni wysmienice ( a 2 pierwsze dni NIESAMOWICIE DOBRZE CALY CZAS CHILL MALO FAJEK ITP.) wiem ze slad zostawilo wiecie o co chodzi w organizmie I tak dalej, ale na prawde nie spodziewal bym sie tego po tym..
Druga sprawa to taka ze to forum jest swietne a jest tak malo uzytkownikow ktorzy odpowiadaja dziela sie swoimi przezyciami kurcze no nie wiem mnie ciekawi jak ktos sie czul po danej uzywce. Pozdrawiam I rozkrecmy to forum wspolnie!
Scalono. misspill
Nie pasuje mi tylko ten kryształ... bo to bardzo popularny i łatwy do zdobycia lek więc nie wiem, po co ktoś miałby go produkować metodą chałupniczą.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.