Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Jedynie jak się przesadzi to jest alkoholowa bomba ale cholernie się to nie nadaje do normalnego życia.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
15 czerwca 2020BladziuchnyStrach pisze:Ciężko odpowiedzieć na to pytanie bo jednych prega wjebie a innych nie. Więc musisz sam się przekonać - zejdź na 225mg i jak Cie nie potyra do 7 dni to śmiało na 150mg. A jak będzie chujowo to znaczy, że jesteś wjebany i lepiej zrobić tzw. baby steps. Bierzesz kapsa 75mg, nalewasz 75ml ciepłej wody, rozpuszczasz dobrze i odciągasz 25ml czyl 25mg. Reszte wypijasz. I masz redukcje 25mg. I tak co tydzień do 150mg. Poczujesz sie lepiej i wracasz na 300 z pierdolnięciem.14 czerwca 2020ToMashov pisze: Dobra to ja króciutko, bo wcześniej nikt nie odpowiedział :C Jak zredukuję dawkę z 300 mg do 225mg a niedługo po tym do 150 mg to po jakim czasie przejdzie chujnia, która po tym nastąpi, i czy mogą objawy somatyczne ( pikawa itd. ) wystąpić ? Biorę już rok 300mg.
15 czerwca 2020rooney pisze: Ponoć ten lek jest mega drogi ? Nie mam ubezpieczenia i pewnie 100% płatności bym miał to ile mniej więcej za pake ? Bo myśle żeby wyjść z tego benzo zanim naprawde sie w nie wpierdole a ta pregaba to jak czytałem bezpieczny lek w miare
Rzeczywiście fizycznie bardzo pomaga chociaż dalej mam ochotę przyjebac i czuję to w mięśniach taka chrapkę. Co nie zmienia faktu że bardzo mi pomaga fizycznie i spróbuję siła woli utrzymać abstynencję bo cel jest dla mnie ważny a wiem że jak raz przyjebie to nic się nie zmieni tylko przedłużyć ciąg o kolejny raz tak samo jak od 2 lat. Mam póki co zioło żeby uspokoić psyche a fizycznie wszystko zmierza ku dobremu miejmy nadzieję że którego dnia próg zwiększającego się skręta nie przekroczy podstawowej dawki i nie obudzę się na dawce 600mg mega zajebany pregą dodatkowo z mega skrętem kodeinowym.
Pregabe może uda mi się odstawić zamierzam brać przez tydz jeszcze 3x 150, jak dalej będzie parcie to wykupie drugie opakowanie i jakoś odstawie ją na końcu. Może nie będzie problemu. Faza pregabalinowa mi cholernie nie pasuje do tego czuje się jakiś mega osłabiony.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Wczoraj poszło trochę alko i rano pominąłem dawkę. Wieczorem postanowiłem "nadrobić" i zjadłem 450. Dziś za to rano pominąłem dawkę, czuję się zajebiście chyba jeszcze mnie trzyma to 450 z wczoraj. Wezmę sobie 150 na noc. Jeszcze 1 paczka 150ek (+jeszcze jeden liść) i zaczynam schodzić z dawek żeby to odstawić. Ale to jak mi się rozkręci SSRI dopiero. Nie wiem czy ta cała pregabalina to był dobry pomysł.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.