lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
1.Paracetamol lub sulfo z alko ora bebechy. Marskość wątroby lub wrzody
2.Niwelują sie nawzajem
Jak chcesz podbić kode tak żeby euforia była to małe dawki DXM godzine przed(np.30mg DXM i 300mg kody) lub większe dawki DXM 5-6h przed kodeiną(np 180mg deksa i 240mg kody)
Jest jeszcze benzo ale w ten miks łatwo sie wjebać, wiec odradzam
A żeby nie było offtopa to wg mnie mitem jest ten pusty żolądek przed daniem głównym. Lepiej zjeść coś lekkiego z godzine przed
Niedość że zdrowiej to działanie fajniejsze, i brzuch mniej napierdala w trakcie działania
A co do pustego żołądka to akurat w moim przypadku jednak się to sprawdza. Zjedzenie czegokolwiek przed mocno osłabia u mnie działanie. Z tego co wiem to ogólnie jest to
dość kontrowersyjny temat. Chętnie posłuchałabym jakiegos naukowego wytłumaczenia tej kwestii.
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
Swego czasu zaczynałem od Antidolu i zacząłem na nim jechać co dnia. Później przerwy, zmiany pracy. Wjechał Thiocodin - tabletki. Przerobiłem na przestrzeni lat różnorakie sposoby przyjęcia owego medykamentu. Nie brałem się za pompkę, również nie brałem się za szprycę z igłą.
Jako, że wiedzę na temat owej substancji, a także preparatów ją zawierających wziąłem stąd, pewne reguły uznałem za fakt. Nie szukałem żadnego podłoża owych założeń.
Sulfogwajakol + kwas fosforowy. Hm, przez dobrych ileś lat miałem wrażenie, że to ma sens. Dotarłem w końcu do tego tematu i widzę, że myliłem się. Nie był to nigdy mój zestaw z założenia. Tabletki z sulfogwajakolem daje radę z H2O pochłonąć. Jednak w razie czego myślałem, że dodanie kwasu fosforowego da jakiekolwiek profity.
Kwas cytrynowy. Dobrze. W takim razie np. taki Sprite daje radę łącznie z tabsami?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.