Dokładnie - miałem pisać coś podobnego. Sport do upadłego (w granicach swoich możliwości wydolnościowych) i nie ma siły na agresję, spanie jest mocne i poprawa nastroju razy 10.
Bieganie świetnie rozładowuje napięcie, ale inne sporty też są OK - ważne, by konkretnie się zmęczyć (tu wystarczy już 40 minut - rower wymaga więcej czasu).
Chuj może to od tego ale jak paliłem i piłem alc się tak nie pocilem
Uboków też nie mam żadnych - nawet najmniejszych. Jeszcze w marcu myślałem, że nie dam rady zrobić dnia przerwy...
28 maja 2020rodozz313 pisze: Nie, mam nadciśnienie
Chuj może to od tego ale jak paliłem i piłem alc się tak nie pocilem
piwo jest moczopedne - odwadnia organizm
nadcisnienie przyczynia sie do podwyzszonej potliwosci
jesli bierzesz leki na nadcisnienie i zostaly one dobrane w trakcie "ciagu" na trawie to po jej odstawieniu leki moga byc za slabe/nieodpowiednie
moze to takze byc przejsciowe, chwilowe zaburzenie cisnienia wynikajace z odstawki
jesli trwa to dluzej niz 2-4 tygodnie, polecalbym wizyte u kardiologa i zmiane lekow
Na swoim przykładzie napisze, że wzrost ciśnienia jest zdecydowanie odczuwalny po nagłym odstawieniu chwastów palonych dzień w dzień w ilościach słusznych przez dłuższy okres czasu. Puls rośnie zdecydowanie podczas palenia. Jak ktoś jeszcze jara tytex i podlewa się alko do tego to jeszcze ciekawiej się robi. Zresztą to są oczywiste oczywistości. Ja wiem zioło nie uzależnia leczy z raka jest dobre na porost włosów i na grubość knagi ogólnie jest panaceum na całe zło tego świata
Dzień w dzień 6-8 piw/350ml whisky i palto od rana do wieczora + w międzyczasie inne specyfiki
28 maja 2020ffg666 pisze: trawa nie obniża ciśnienia krwii. Powiedziałbym nawet że odwrotnie. Serducho zaczyna walić jak się przypali coś dobrego.
to co opisujesz to najpewniej nagly spadek cukru i wynikowa reakcja ukladu krwionosnego
jesli palisz regularnie i masz tak kazdorazowo to sugeruje badania krwii pod katem cukrzycy
doraznie mozna stosowac do palenia [uwaga lokowanie produktu xD] snickersa i colke - uzupelnia braki
jednak nijak ma sie to do dlugofalowego dzialania trawy, glownie CBD, jak dobrze kojarze, ktore obniza cisnienie
@rodozz313 to by pasowalo
daj czas organizmowi sie unormowac, jak bedzie sie przeciagac to do lekarza zweryfikowac leki
z poceniem nie walcz, wiem, ze moze to byc uciazliwe, ale zdrowe - wypoc toksyny
pamietaj uzupelniac wode, moze dodatkowo elektrolity
moze jakis sport a'la kardio, np poranny bieg przed prysznicem
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.