Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
Posiadam 9g nasion od firmy Vilmorin, odmiana heavenly blue. Zna ktoś domowy sposób by po umyciu je porządnie zmielić aby ładnie się trawiły i normalnie zadziałały ? Nie mam blendera, stąd to pytanie.
Po vilmorinie przetestuję legutko paczki 3g, ale nie jest to heavenly blue tylko zwykły i obawiam się że może on być nie warty zachodu.
Próbowałem w zeszłym roku zwykły i potwierdzam że nie warty zachodu. Ja od zawsze miałem wysoką tolerkę na kodeinę tylko na początku 300mg mnie jako tako robiło teraz już minimum 400 musi być
A propo deksa to na 500mg miałem 2 tripy w życiu raz z grejfrutem a raz z 1 piwkiem i z piwkiem mocniej porobiło xd
Bo przeglądając wątek widzę różne, sprzeczne ze sobą opinie
There are two ways to reduce nausea. One may grind and soak the seeds in water for half an hour and then drink the liquid, discarding the seeds. Another way is to let the seeds sprout by keeping them moist for 3 or 4 days (change the water often), after which the white part is removed from the shell and eaten.
Ciekawe jak to działa.
Btw wie ktoś czy na chwilę obecną można gdzieś dostać dobre nasiona?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.