Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
Posiadam 9g nasion od firmy Vilmorin, odmiana heavenly blue. Zna ktoś domowy sposób by po umyciu je porządnie zmielić aby ładnie się trawiły i normalnie zadziałały ? Nie mam blendera, stąd to pytanie.
Po vilmorinie przetestuję legutko paczki 3g, ale nie jest to heavenly blue tylko zwykły i obawiam się że może on być nie warty zachodu.
Próbowałem w zeszłym roku zwykły i potwierdzam że nie warty zachodu. Ja od zawsze miałem wysoką tolerkę na kodeinę tylko na początku 300mg mnie jako tako robiło teraz już minimum 400 musi być
A propo deksa to na 500mg miałem 2 tripy w życiu raz z grejfrutem a raz z 1 piwkiem i z piwkiem mocniej porobiło xd
Bo przeglądając wątek widzę różne, sprzeczne ze sobą opinie
There are two ways to reduce nausea. One may grind and soak the seeds in water for half an hour and then drink the liquid, discarding the seeds. Another way is to let the seeds sprout by keeping them moist for 3 or 4 days (change the water often), after which the white part is removed from the shell and eaten.
Ciekawe jak to działa.
Btw wie ktoś czy na chwilę obecną można gdzieś dostać dobre nasiona?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.