Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Pewnie to pytanie wyda wam się w chuj głupie, ale muszę je zadać.
Mam zamiar nabyc coś co nazywa się -
5F-MDMB-2201 - jest to w prochu i moje pytanie dotyczy "konsumpcji" (?)
Mogę ten proch rozpuścić w wodzie i namoczyć np Tyton?
Czy zażywa się to w jakiś inny sposób?
Jak to dawkowac? Jeśli rozpuszcza się w wodzie to w jakich proporcjach?
jak-zrobic-maczanke-howto-t38469.html
Warn za planowanie podania narkotyków przypadkowej osobie, podstawa - IV. §2. Nie ma miejsca na tym forum na takie idiotyczne pomysły. - KA
I imo to bym tego nie robił. Są dużo bezpieczniejsze "sposoby". Ale nie kurwa fluorowa czymka czmika japierdole
Co w przypadku jeśli on okaże się nadwrażliwy na ten typ związków? Co jeśli bierze leki które wejdą w interakcję?
Pamiętaj że bycie idiotą wcale nie obliguje cię do wcielania tak idiotycznych pomysłów w życie.
Szczerze mówiąc w chuju mam co z nim będzie, i mogę was zapewnić że jeśli byście go poznali to sami chcielibyście mu coś takiegonodjebac
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.