Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Pewnie to pytanie wyda wam się w chuj głupie, ale muszę je zadać.
Mam zamiar nabyc coś co nazywa się -
5F-MDMB-2201 - jest to w prochu i moje pytanie dotyczy "konsumpcji" (?)
Mogę ten proch rozpuścić w wodzie i namoczyć np Tyton?
Czy zażywa się to w jakiś inny sposób?
Jak to dawkowac? Jeśli rozpuszcza się w wodzie to w jakich proporcjach?
jak-zrobic-maczanke-howto-t38469.html
Warn za planowanie podania narkotyków przypadkowej osobie, podstawa - IV. §2. Nie ma miejsca na tym forum na takie idiotyczne pomysły. - KA
I imo to bym tego nie robił. Są dużo bezpieczniejsze "sposoby". Ale nie kurwa fluorowa czymka czmika japierdole
Co w przypadku jeśli on okaże się nadwrażliwy na ten typ związków? Co jeśli bierze leki które wejdą w interakcję?
Pamiętaj że bycie idiotą wcale nie obliguje cię do wcielania tak idiotycznych pomysłów w życie.
Szczerze mówiąc w chuju mam co z nim będzie, i mogę was zapewnić że jeśli byście go poznali to sami chcielibyście mu coś takiegonodjebac
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.