Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Pewnie to pytanie wyda wam się w chuj głupie, ale muszę je zadać.
Mam zamiar nabyc coś co nazywa się -
5F-MDMB-2201 - jest to w prochu i moje pytanie dotyczy "konsumpcji" (?)
Mogę ten proch rozpuścić w wodzie i namoczyć np Tyton?
Czy zażywa się to w jakiś inny sposób?
Jak to dawkowac? Jeśli rozpuszcza się w wodzie to w jakich proporcjach?
jak-zrobic-maczanke-howto-t38469.html
Warn za planowanie podania narkotyków przypadkowej osobie, podstawa - IV. §2. Nie ma miejsca na tym forum na takie idiotyczne pomysły. - KA
I imo to bym tego nie robił. Są dużo bezpieczniejsze "sposoby". Ale nie kurwa fluorowa czymka czmika japierdole
Co w przypadku jeśli on okaże się nadwrażliwy na ten typ związków? Co jeśli bierze leki które wejdą w interakcję?
Pamiętaj że bycie idiotą wcale nie obliguje cię do wcielania tak idiotycznych pomysłów w życie.
Szczerze mówiąc w chuju mam co z nim będzie, i mogę was zapewnić że jeśli byście go poznali to sami chcielibyście mu coś takiegonodjebac
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.