Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 41 / 2 / 0
Parę razy brałem 150mg, parę razy 300mg i wciąż nie działa. Czy jak wezmę 450mg lub 600mg może zadziałać? Nie wiem czy w to dalej brnac jak efekty są zerowe?
"Nie tonie się od wpadnięcia do rzeki, ale od pozostania w niej.”
  • 188 / 62 / 0
Warto brać małe dawki do momentu aż zadziała jeśli jesteś zdeterminowany poczuć kodeinę. Walenie takich końskich dawek na początku to sztuczne podnoszenie tolerki, obciążanie wątroby i żołądka, mnie 75 mg zrobiło do noddów, po którymś razie jak zaczynałem zabawę z kodeiną ponad 7 lat temu. Próbuj z małymi, lepiej na tym wyjdziesz, większe dawki zostaw na rosnącą tolerancję lub specjalne okazje, jak jakaś ciekawa impreza, gdy już zadziała na Ciebie odpowiednio ten opiat.
Ale... Od kody się wszystko zaczyna, niby sportowo, niby na próbę, potem przez lata możesz być aktywny i wydajny społecznie, ciągle myśląc, że możesz skończyć w każdej chwili, do momentu, gdy braknie Ci hajsu albo w niedzielę nie dokupisz swojej dawki, bo apteki pozamykane i przyjdzie pierwszy skręt... Wtedy sobie uświadomisz, że już bierzesz tylko po to, by uchronić ciało przed szokiem sraczki, dreszczy, kataru, ziewania, łzawienia i kurewskiego uczucia zimna, o depresji z braku dopaminy nie ma co wspominać. I potem nie wchodź na Tramal, bo to najgorszy opioid jaki może być, syntetyk tak niemiły i niebezpieczny, że redukcja dawek nawet w czasie 5 tygodni nie uchroni Cię przed tygodniem męki fizycznej i rozpierdolu psychicznego na granicy myśli samobójczych, a anhedonia po syntetykach jest jak spotkanie twarzą w twarz z samym Szatanem.
  • 27 / 5 / 0
Mam pytanie odnośnie ekstrakcji a Antka, filtr do kawy się nada?
  • 1 / / 0
Czesc jestem tutaj nowy. W sumie w opio też jestem stosunkowo nowy, bo wale kode +/- 3 lata. Brałem też inne ciekawe rzeczy tj. bupra(średnio wspominam te czasy), jak się udało to jakaś morfinka.. Jakie mixy ciekawe możecie polecić? Teraz jestem na ok 900mg kody i 150 difka /24h
  • 180 / 11 / 0
tymianek z neoazariny moze w jaki kolwiek sposob zmieniac faze kodeiny ?
  • 916 / 171 / 0
Chyba wzmocni w teorii kode ale ja tam nie jestem pewien, powinien mieć metabolizm wątrobowy ale też nie jestem pewien, jestem pewien że jestem zjarany totalnie. Spróbuj i daj znać.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 1223 / 487 / 0
16 maja 2020Holz pisze:
Nada się ale one się przytykaja czasem
,ja wolę ręczniki papierowe.
  • 209 / 15 / 0
tęsknie za kodą, schodzę powoli z oksy i jeszcze tu wrócę
  • 2532 / 602 / 0
17 maja 2020igla83 pisze:
16 maja 2020Holz pisze:
Nada się ale one się przytykaja czasem
,ja wolę ręczniki papierowe.
Jak się "przytknie" to może wtedy można by zrobić kilka dziurek igłą. Nie wiem nie wale Antka pomysł tylko zarzucam.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1223 / 487 / 0
@Codeine420 mozna jak najbardziej,ale po co sie babrac ? reczniki papierowe sa idealne do tego,w dodatku przydadza sie w kuchni tez do innych celow,a taka gruba rolka wystarcza na dlugo.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.