06 maja 2020KrwawyJanek69 pisze: A dobrze się to miksuję z DHC ? I jakie proporcję bo oxy pierwszy raz a tolerka na opio jest 80 oxy i 500mg DHC żeby były zajebiste noody?
08 maja 2020Mordarg pisze:To jak jadłeś już Oxy wczesniej czy nie ? bo najpierw piszesz że pierwszy raz a za chwilę że tolerka na oxy - 80...06 maja 2020KrwawyJanek69 pisze: A dobrze się to miksuję z DHC ? I jakie proporcję bo oxy pierwszy raz a tolerka na opio jest 80 oxy i 500mg DHC żeby były zajebiste noody?
EDIT: Ale odpowiadając na pytanie z DHC nie mieszałem lecz mieszałem z kodeiną i jest synergia możesz tym dopełniać dawkę . Ja np czaem zamiast standardowych 120 mg brałem 80 + 300mg kody i było naprawdę dobrze więc analogicznie z DHC było by podobnie na pewno lecz tutaj dawek Ci nie podam bo z DHC mam nie wiele wspólnego. Aczkolwiek jeśli bierzesz pierwszy raz to serio beż samo oksy ten stan surowego oksykodonu trudno jest porównać z czym innym - jest wspaniały ;) I to wszybko minie bo tolerka na tym idzie tak szybko jak na niczym innym więc N-Joy tak długo jak tylko możesz ;)
Proszę o scalenie.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.