Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 225 / 22 / 0
Po zjedzeniu 10 sztuk 80 mg pierwszy raz w krótkim ciągu wiąże się z mocnymi efektami odstawiennymi .Cy da radę z pomoca clona ?
Swiat na trzezwo jest nie do przyjecia.
  • 1100 / 273 / 0
nic Ci nie będzie, może trochę poziewasz, połzawisz, ale wątpię
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2392 / 663 / 0
Kurva !!! Ale to gówno jest uzależniające. Po 8 dniach brania ( ogólnie to 8 lat biorę ale robię sobie często przerwy po 48h albo dłużej ) Teraz było 8dni bez takich przerw wlasnie oksy. Miałem jeszcze 4 dawki - dla mnie dawka to 140p.o - (dlatego nie mogę skumać że ktoś tam u góry krzyczy że 30 to nie są żarty i to może zabić - no ale dobra tolerka ) i miałem tak podzielić żeby mi do poniedziałku starczyło bo tedy przychodzi kolejny prezent tym razem z majką. .... Ale kuxwa czekam , czeka ( na smsa że paczka w drodze ) oczywiscie od strony która dostarcza - żadnej wiadomości , odpowiedzi ( przy chce zaznaczyć że opcja złota , dawno takiej nie miałem ) - już się zaczałem martwić , liczyć klony że chyba za te kilka dni skręt się zacznie. Minęły już dawno te godziny w których ten sms przychodzi. Ja lekka załamka , przespałem się 2h i kiedy już miałem brac wieczornego klona nagle przychodzi sms że paczka w drodze i kurva z tej euforii nie wytrzymałem i poszłooo 140 do papy xD jest mi zajebiscie a zarazem chujowo że znowu się złamałem.... przez to że majka dłużej działa i odrobinę słabiej jest są o wiele łątwiej kontrolować niż to ustrojstwo.
  • 225 / 22 / 0
A dobrze się to miksuję z DHC ? I jakie proporcję bo oxy pierwszy raz a tolerka na opio jest 80 oxy i 500mg DHC żeby były zajebiste noody?
  • 2392 / 663 / 0
06 maja 2020KrwawyJanek69 pisze:
A dobrze się to miksuję z DHC ? I jakie proporcję bo oxy pierwszy raz a tolerka na opio jest 80 oxy i 500mg DHC żeby były zajebiste noody?
To jak jadłeś już Oxy wczesniej czy nie ? bo najpierw piszesz że pierwszy raz a za chwilę że tolerka na oxy - 80...
  • 1100 / 273 / 0
chyba mu przecinka brakło po "tolerka na opio jest", choć wcześniej pisał o zjedzeniu liscia oksy, czort wie, o co mu biega
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 225 / 22 / 0
08 maja 2020Mordarg pisze:
06 maja 2020KrwawyJanek69 pisze:
To jak jadłeś już Oxy wczesniej czy nie ? bo najpierw piszesz że pierwszy raz a za chwilę że tolerka na oxy - 80...
Źle napisałem ,tolerka jest na opio (trmpek,dhc, okazyjnie biała h do wyciągania )a, oxy pierwszy raz udało mi się zdobyć i to za rozsądną cenę uważam.
  • 2392 / 663 / 0
To stary na pierwszy raz nie mieszaj bo Oksy jest wspaniałym opiatem. Pierwsze razy z nim są niczym pierwsze razy z kodeiną albo pierwsze razy z majką. Zjedz sobie te 40 / 80 mg zależnie od tolerki. ( Ja miałem tolerkę żendu 900mg kody i 300 mg majki p.o i na pierwszy raz wziąłem 120 - było naprawdę mocno - dlatego jak bym teraz cofał czas zaczął bym od stu w swoim przypadku ). W każdym razie nie o dawkę się tu rozbija - jeśli bierzesz go pierwszy raz to nie mieszaj z niczym - Nie zawiedziesz się ;) No chyba że trawka albo piwka ale to też już po 3/4h jak zacznie schodzić najlepiej ;)

EDIT: Ale odpowiadając na pytanie z DHC nie mieszałem lecz mieszałem z kodeiną i jest synergia możesz tym dopełniać dawkę . Ja np czaem zamiast standardowych 120 mg brałem 80 + 300mg kody i było naprawdę dobrze więc analogicznie z DHC było by podobnie na pewno lecz tutaj dawek Ci nie podam bo z DHC mam nie wiele wspólnego. Aczkolwiek jeśli bierzesz pierwszy raz to serio beż samo oksy ten stan surowego oksykodonu trudno jest porównać z czym innym - jest wspaniały ;) I to wszybko minie bo tolerka na tym idzie tak szybko jak na niczym innym więc N-Joy tak długo jak tylko możesz ;)
  • 225 / 22 / 0
Nawet 3 gm bromazepamu ?Bo plan jest taki jedna 80 i 3 mg bo czekałem do weekendu co by mieć cały dzień wolny .
  • 225 / 22 / 0
Czy jak nie zdrapie tej osłonki to czas działania będzie dłuższy a efekt słabszy?Czy osłonka to w ogóle odpada.I tylko resztkę sprzętu zmarnuje?
Proszę o scalenie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.