Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
Pytanie. Co soe dzieje w momencie kiedy tabletki połykam a noe wkładam pod język ?
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Jedynie s.l
Teraz pytania które mi się nasuwają:
Czy bupra ma prawo nie zadziałać zaleczająco gdy walimy wcześniej za duże dawki, bo po prostu jest za słaba, a jeśli tak to gdzie leży granica?
Jak lepiej podać pierwszą dawkę bupry po odstawieniu innego opio? IV, dojapnie? Duża dawka, mała?
Ile do kurwy nędzy mam czekać z pierwszą dawką bupry po ostatnim strzale M, skoro ostatnim razem ~26h okazało się za mało, a robiło się już naprawdę nieprzyjemnie?
Czy dobrym pomysłem jest mocna redukcja dawek majki albo przemęczenie kilku dni na kodzie/Tramalu przed przejściem na bupre? Może wtedy obejdzie się bez skręta?
Ile maksymalnie stosować buprę, żeby nie dorobić się po niej skręta? 7dni? 10?
Bardzo proszę o jakiekolwiek info, bo zostało mi majki na raptem parę dni, a nie mogę sobie pozwolić na przeleżenie tygodnia w łóżku tym razem.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.