Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
Pytanie. Co soe dzieje w momencie kiedy tabletki połykam a noe wkładam pod język ?
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Jedynie s.l
Teraz pytania które mi się nasuwają:
Czy bupra ma prawo nie zadziałać zaleczająco gdy walimy wcześniej za duże dawki, bo po prostu jest za słaba, a jeśli tak to gdzie leży granica?
Jak lepiej podać pierwszą dawkę bupry po odstawieniu innego opio? IV, dojapnie? Duża dawka, mała?
Ile do kurwy nędzy mam czekać z pierwszą dawką bupry po ostatnim strzale M, skoro ostatnim razem ~26h okazało się za mało, a robiło się już naprawdę nieprzyjemnie?
Czy dobrym pomysłem jest mocna redukcja dawek majki albo przemęczenie kilku dni na kodzie/Tramalu przed przejściem na bupre? Może wtedy obejdzie się bez skręta?
Ile maksymalnie stosować buprę, żeby nie dorobić się po niej skręta? 7dni? 10?
Bardzo proszę o jakiekolwiek info, bo zostało mi majki na raptem parę dni, a nie mogę sobie pozwolić na przeleżenie tygodnia w łóżku tym razem.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.