Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5 / 2 / 0
05 maja 2020zawodnik pisze:
Ktoś orientuje się na czym są żółte Tesle od pewnego polskiego vendora?
Krąży opinia, że mogą być na 4-FMA.
Nie wrzuciłem tego na test sina...
Zarzucałem je chyba w grudniuna bibie w klubie i chyba z tego samego "sklepu co Ty.
Techno impreza -> polowa -> po 2h reszta i było spoko. Przyjemna euforia i dziwna "swieżość"?! :cojest:
Ogólnie na plus. Najlepszy był dzien po, bo bardzo dobrze sie czułem. Wczesniej witaminy woda itp. i po powrocie rano tez i spac.
Kumple walili ją tez donosowo i porobiło ich jak zwykły cukierek z MDMA.

Spr w necie i faktcyznie na reddicie cos piszą...
Daj znac jak przetestujesz ;)
  • 608 / 59 / 0
06 maja 2020Nedved pisze:
Pytanie
Nazwa: Donald Trump
Kolor: Pomarańczowy
Kształt: Głowa donalda
Gdzie kupione: Opole
Kiedy kupione: Maj/2020
Dodatkowe komentarze: Tył gładki z podziałką bez napisów, gwiazdek itp. Przód głowa szefa,

Ktoś coś? Jakieś aktualne info? Pół czy smiało całą? a może więcej...
Zwykle 200-250mg. Zawsze jedz pół, gdy nie znasz tablety. Lepiej dorzucić potem niż gonić powygiany i nie pamiętać imprezy.
10 sierpnia 2020surveilled pisze:
A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
  • 20 / / 0
Dzięki, tak przypuszczałem. Spotkałem kiedyś podobne tylko z dodatkiem napisu z tyłu. Jak nie mam żadnych informacji np. od znajomych to tak robię jednak jako że groszki jem raz na pół roku i raczej nie na imprezach to wolę od razu całować w odpowiednią dawkę, dorzucić można ale to nie to samo a wiem że nie poprawie przykładowo za tydzień a za kilka miesięcy :) bawcie się dobrze %-D
  • 81 / 5 / 0
Nazwa: Heineken
Kolor: Zielony
Kształt: taki prostokącik z dziwnymi rogami
Logo: Heineken napis
Gdzie kupione: Zabrze
działanie jakieś dziwne MDMA to nie było,potrwało z 2h.
Uwaga! Użytkownik Astraldusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 11 / 1
Niebieski typ z monopolly , z tyłu wytłok 240mg, eat me, Poznań, cena 27 ziko (wytargowałem z 30 XD) jadł ktoś?
  • 429 / 64 / 0
@wincentrzbikdrogo trochę, w NL kiedyś jadłem to mogły mieć ok. 300mg spróbuj pół.

Ten ceny w pl mnie rozpierdalają.. Nwm czy posłuży wfore od mojego ostatniego pobytu czu w różnych woj. Wymyślają takie stawki...
Uwaga! Użytkownik JezusWKominiarze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 608 / 59 / 0
08 maja 2020Buuszek pisze:
@wincentrzbikdrogo trochę, w NL kiedyś jadłem to mogły mieć ok. 300mg spróbuj pół.

Ten ceny w pl mnie rozpierdalają.. Nwm czy posłuży wfore od mojego ostatniego pobytu czu w różnych woj. Wymyślają takie stawki...
To mocny narkotyk, gdyby tak mocne kółka goniły w detalu po 10-15 ludzie by powykręcany chodzili za fest. Poza tym w Polsce za samo posiadanie grozi 3lata. W Holandii nie. Ceny jak najbardziej adekwatne. Pomyśl ile ludzi musi dostać W pierdol w Polsce, przesiedzieć swoje w pace by ty mógłbyś zjeść swoje koło czy za jebac kreskę. Trochę refleksji.
A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
  • 1 / / 0
Witam . :*
Potrzebuje informacji o :
Typ-tabletka
Nazwa-Yoshi /Yoshi Kid / smok
Kolor-różowy/różowawy
Waga-0,40g
Twardość-miękka
Wielkość- 1,32cm x 0.98cm x 0.39cm
(Szerokość x wysokość x grubość) patrząc tak jak trzeba na wzór.
Interesuje mnie jej skład z czego zrobiona i ilość substancji .
Poniewaz nie moge znaleźć nigdzie dokladnych informacji na jej temat taka podobna o ile nie taka sama jest na 2 stronie pytanie o nia a na 3 stronie dziewczyna /kobieta odpowiada lecz nic konkretnego poza nazwą.
Kupiona-,Maj 2020
Województwo-opolskie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
:liść: :bongo: :skret: :papieros: :amfa: :grzybki: :pacman: :ręka: taki ja
  • 608 / 59 / 0
@DESPERAT3WgW

Nie wiem co to, ale na pewno nie MDXX ani XCMC/XMMC
Można jeść spokojnie po całe ale działanie niepodobne zupełnie do niczego taki poprawiacz nastroju.
  • 232 / 15 / 0
10 maja 2020mrfuter pisze:
@DESPERAT3WgW

Nie wiem co to, ale na pewno nie MDXX ani XCMC/XMMC
Można jeść spokojnie po całe ale działanie niepodobne zupełnie do niczego taki poprawiacz nastroju.
Jak nie wiadomo co to to lepiej nie jeść w ogóle
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbiło kilka grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem narkotykami

Policjanci CBŚP pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Gliwicach rozpracowali kilka powiązanych ze sobą i ściśle współpracujących zorganizowanych grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem znacznymi ilościami środków odurzających. Część zatrzymanych wywodzi się ze środowiska pseudokibiców śląskich klubów piłkarskich. Zabezpieczono ponad 800 kg narkotyków.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

„Czyste” e-papierosy mogą być bardziej szkodliwe niż aromatyzowane

Aromatyzowane e-papierosy są bardziej pociągające dla młodzieży i młodych dorosłych, dlatego też w wielu miejscach – w ramach walki na nałogiem – wprowadza się ograniczenia czy zakazy sprzedaży tego typu produktów. Naukowcy z Yale University. Boston University oraz University of Louisville porównali skutki wdychania „czystych” liquidów z aromatyzowanymi oraz z niepaleniem. I okazało się, że te „czyste” są pod pewnymi względami bardziej szkodliwe dla zdrowia.