Zawsze jak biore okolo 150mg thiocodinu, jest mniej wiecej okej, cos tam cieplo, jakis spokoj, grzeje i do tego pare piwek lubie wypic, czasem za mocno wchodza po kodeinie.
Od dwoch-trzech dni pomyslalem sobie ze zazuce sobie ciutke wiecej, przed wczoraj 180mg i wczoraj 240mg i nic nie osiaglem pozytywnego, procz slabej koncentracji i pamieci, takiej anhedonii, apatii, wrecz nawet jakas drazliwosc, bolu brzucha i do tego wypilem jedno piwo (drugiego) juz nie moglem bo mi sie nie dobrze robilo, i ciezko bylo z zasnieciem.
Czy w moim wypadku to juz jest reakcja przedawkowania i bardzo wrazliwych receptorow na opio, ze mala dawka lepiej robi?
Na Thiocodinie jade juz mniej wiecej z pol roku, z max 3-5dniowymi przerwami.
(Na pierwszy raz wzialem chyba lacznie z 600mg i mnie poskladalo totalnie)
Odpowiedzi w moja strone prosze oznaczyc moim nickiem, zebym nie zapomnial ;)
Co do reszty dziwnego działania i apatii lub wkurwu o niewiadomo co to kilka razy ten temat poruszano i takie coś dzieje się sporo częściej na kodzie niż innych opio. I nie ma nic wspólnego z siła działania, mogłem być super zgrzany ale nerwowy bardzo. Logiczny wniosek jest dla mnie taki że to jeden z innych niż morfina metabolitów się do tego przyczynia. Poza tym zauważyłem że Apap Noc nasila to zjawisko, inne antyhistaminy już nie. Dziwna sprawa, ale co się dowiedziałem przez lata doświadczeń to napisałem, może ktoś ma lepszą teorię.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
@WrakCzlowieka
A moze to byc jakas blokada psychiczna na dzialanie tego? Ostatnio tak mi sie kontakt ubolewa z dziewczyna ktora mam na oku, i moze jakis stres podswiadomy czy cos? Kurde no nie wiem, czy ja jej jakos sam nie blokuje.
Jest to mozliwe ? Wydaje mi sie ze kodeina powinna i tak przynosic fajny efekt chociaz na chwile, i dzialac zapominajaco na problem.
Co zrobic? Mam zamiar dzisiaj kupic tylko 150mg Thio, bo ekstraktu nie umiem robic, i zastanawiam sie nad DXM w malych dawkach (bo tak gdzies tu wyczytalem ze podnosi dzialanie) tylko nie wiem ile to moze byc mala dawka, zeby byla kompatybilna do 150mg kody. - DXM bralem kiedys po kodeinie i do tego sporo piwek i wino, bardzo dziwacznie sie to skonczylo.
Czy poprostu pare dni przerwy zrobic i sobie odpuscic.
Jak nedziesz taki mily to mozesz dac tipa ile wziac tego Acodinu wczesniej(tabl), ile czasu przed wypiciem Thio, i alko chyba odpuszcze, ewentualnie jeden desperados i tyle.
A co do DXM, zjedz z 90mg 1,30h/2 przed
ja latam
Daje to jakiś posmak psychodeliczny czy coś?
ja latam
A jakbym zajebał całe opakowanie Acodinu i Thiocodinu? Bez alko? - czy to nie ma sensu za bardzo? Chce spokojnej, chillowej fazki, a nie pizdy psychicznej
Kiedyś zajebałem 2x Thiocodinu 150mg, 4pak piwa, i paczke Acodinu na sam koniec, koniec końców poszedłem spać, ale nic sie nie działo. XD
Czy to mądre? XD
ja latam
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.