Po drugie - oni nie wypijają tego duszkiem, zeby zmetabolizowac jak najwiecej morfiny zanim kodeina zablokuje CYP2D6, tylko po prostu sobie sączą. To nie ma prawa sklepać ich odpowiednio mocno (od strony kodeiny, prometazyna to inna kwestia).
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
ale jednak nie ma co tego porównywać, prometh z miksem z koda robi gruba zamule nawet po 90-120 kody
z prometh ogólnie radzę uważać, bo zdarzyło się z 3-4 razy po tym miksie spać 20-30h nswet, do tego sen totalnego zombie wiec zero wyczucia jak się już długo spało
ps
odpalcie teledysk dextera - S.T.F.U. - sama kodeina się chyba nie tak porobić, ale nie wiem bo bardzo rzadko wale i moja max dawka to 450mg, oczywiście bardziej choc inaczej ujebalem się 90-120mg kody plus 50mg prometh
prometazyna daje fioletowy kolor
Murzyn nie musi zjesc duzo kody gdyz z natury jest ultrametabolizerem kody do morf
czy to po prostu jakieś z dupy myślenie, oni sobie niby popijają, ale łącznie większe dawki, po czasie się kumuluje i też śpią zabici/jestem wyjątkiem?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.