Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 3182 / 898 / 5
W nocy żarłem tramadol i etizolam. 3mg eti i 350 trampka poszło (o 2 ostatnia kapsułka).
Teraz zajebałem kreskę 3mmc - ZS czy będzie git?
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 3182 / 898 / 5
Jednak wyszło na ZS. Lekarze wyjebane jaja mieli, zjadłem 4mg eti i się lepiej zrobiło ale było kurwa strasznie w chuj.
Podziel się posiłkiem
  • 2394 / 653 / 0
18 kwietnia 2020DelicSajko pisze:
Jednak wyszło na ZS. Lekarze wyjebane jaja mieli, zjadłem 4mg eti i się lepiej zrobiło ale było kurwa strasznie w chuj.
Czyli co ? Zadzwoniłeś po karetkę i powiedziałes że masz zespół serotoninowy ?
  • 3182 / 898 / 5
@Mordarg
Powiedziałem, że jadłem tramadol po czym przyjąłem MDMA. Opisałem symptomy - potworny ból głowy, klatki piersiowej; rzyganie, dreszcze, drgawki. Zaburzenia pamięci, rozkojarzenie, pobudzenie ruchowe, zaburzenia motoryki, przerażenie, podwyższona temperatura ciała, sztywność mięśni. Wszystko ledwo dawałem radę powiedzieć, zapominałem z kim i po co rozmawiam.
Powiedziała mi żebym się wyluzował i dopiero jak stracę przytomność to dzwonić.
:pacman:
Podziel się posiłkiem
  • 10 / 4 / 0
Dzwonić czy nie dzwonić? Stan jest dziwny ale również fizyczny. Miałam operacje 1,5 miecha temu. Zażyłam 48 mg bromazepamu , 600 mg pregabaliny i wypiłam piwo. Jednak dalej mam nadpobudliwość,Jako tako kojarzę ale sa myśli rezygnacyjne. Co z tym robić bo do spania mi nic daleko?Zresztą nie mogę. Pozdrawiam M

Co do stanu fizycznego poruszam sie o kulach tak dla jasności.
  • 50 / 1 / 0
@Mordarg
Powiedziałem, że jadłem tramadol po czym przyjąłem MDMA. Opisałem symptomy - potworny ból głowy, klatki piersiowej; rzyganie, dreszcze, drgawki. Zaburzenia pamięci, rozkojarzenie, pobudzenie ruchowe, zaburzenia motoryki, przerażenie, podwyższona temperatura ciała, sztywność mięśni. Wszystko ledwo dawałem radę powiedzieć, zapominałem z kim i po co rozmawiam.
Że co? Jak stracisz przytomność masz dzwonić?. To chyba tak samo jakby chyba powiedzieli zadzwoń jak popełnisz samobójstwo. Ja osobiście bym ich bardzo zjebał i powiedział że jeżeli umrę to wasza odmowa pomocy zostanie ścigana sądownie przez moją rodzinę, gdyż rozmowę nagrywałem.
Gdy nie odpisuje na PW pisać: dzinks9x@hyperreal.email
  • 153 / 41 / 0
Zachowanie personelu medycznego dramat. Twoje też poniżej krytyki waląc mix potencjalnie zagrażający życiu.
  • 1305 / 162 / 0
@Lutenson reakcja paradoksalna czesto mialem po duzej ilosci benzo speed + brak lęku
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9393 / 1834 / 2
@Mordarg
Byliście ostrzegani:
covid-a-przedawkowanie-i-pogotowie-t68680.html

W innym miejscu ktos mówił, że nie poleca i nie zaleca kłamania...
ale... bardzo mocno zmienia sie charakter zgłoszenia jak pacjent zemdleje lub ma zawroty głowy.

W innym wypadku jak sie zle czujemy, mamy dreszcze czy cos takkiego to obecnie szansa na przyjazd karetki jest nikła.

Btw w kwestii benzo i pobudzenia.
Pamietajcie - benzo obnizaja ilosc i katecholamin i serotoniny.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 3182 / 898 / 5
@Dzinks9x
Miałem taki sajgon w głowie, że ledwo składałem wyrazy, które wypowiadała ta babka, w zdania.
Jeszcze co mi się przypmnialo:
- A to nie jest śmiertelnie niebezpieczna sytuacja?
- Są bardziej śmiertelne.
%-D rozjebany mózg szczerze mówiąc.
Podziel się posiłkiem
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.