Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
Jadłem galke i to zawsze mielona w tym z Pileaterem i zawsze działa jak należy. Trzyma średnio 26 godzin.
Dziesiątki osób które zapoznalem z galka potwierdziły wszystkie działanie, nigdy nie było lipy.
Ta faza jest nieco męcząca, wymaga wlozenia w nią cpunskiej energii życiowej, a jest to najtańszy dostępny psychodelik.
W mojej opinii jest to psychodelik jeśli chodzi o wpływ na psychikę i postrzeganie. Nie wnikalem w działanie na receptory. Rozpisze się z pewnością na ten temat jesZcze bo mirystycyna to bardzo ciekawa i efektywna substancja. I ma potencjał terapeutyczny. Pozwoliła mi się uwolnić od ciężkiej traumy poprzez wyciagniecie jej na wierzch. I u innych osób też dostałem takie sygnały Że tak działa. Wyciąga podswiadome niepokoje i lęki i traumy na wierzch.
Efekt rozweselajacy i halucynogenny... bardzo długi czas działania.. lubię ;)
Inna sprawa czy to deliryczne dzialanie mozna nazwac pozadanym ? Bycmoze w starannie dobranych dawkach , gdzie jest ta quasi-marihuanowa faza ale nie ma jeszcze suchosci zagubionego na sacharze , mdlosci czajacego sie belta
Serio, według mnie gałka to razem z bieluniem cholerne gówno, którego po prostu nawet nie warto próbować.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
ogolnie jak wyzej oprocz zmulenia zadnych szczegolnych efektow
jadlem mielona
Ile przerwy od tripu styknie?Bo gałe walilem w poniedzialek jedna paczke kapa bardzo fajna trzymala ze 24 h zjazd bardzo słaby
czy jutro mogłbym zarzucić dwie paki? pozdroo
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.