Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
Jadłem galke i to zawsze mielona w tym z Pileaterem i zawsze działa jak należy. Trzyma średnio 26 godzin.
Dziesiątki osób które zapoznalem z galka potwierdziły wszystkie działanie, nigdy nie było lipy.
Ta faza jest nieco męcząca, wymaga wlozenia w nią cpunskiej energii życiowej, a jest to najtańszy dostępny psychodelik.
W mojej opinii jest to psychodelik jeśli chodzi o wpływ na psychikę i postrzeganie. Nie wnikalem w działanie na receptory. Rozpisze się z pewnością na ten temat jesZcze bo mirystycyna to bardzo ciekawa i efektywna substancja. I ma potencjał terapeutyczny. Pozwoliła mi się uwolnić od ciężkiej traumy poprzez wyciagniecie jej na wierzch. I u innych osób też dostałem takie sygnały Że tak działa. Wyciąga podswiadome niepokoje i lęki i traumy na wierzch.
Efekt rozweselajacy i halucynogenny... bardzo długi czas działania.. lubię ;)
Inna sprawa czy to deliryczne dzialanie mozna nazwac pozadanym ? Bycmoze w starannie dobranych dawkach , gdzie jest ta quasi-marihuanowa faza ale nie ma jeszcze suchosci zagubionego na sacharze , mdlosci czajacego sie belta
Serio, według mnie gałka to razem z bieluniem cholerne gówno, którego po prostu nawet nie warto próbować.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
ogolnie jak wyzej oprocz zmulenia zadnych szczegolnych efektow
jadlem mielona
Ile przerwy od tripu styknie?Bo gałe walilem w poniedzialek jedna paczke kapa bardzo fajna trzymala ze 24 h zjazd bardzo słaby
czy jutro mogłbym zarzucić dwie paki? pozdroo
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.