ODPOWIEDZ
  • 2 / 1 / 0
Siema! Od jakiegos czasu raz na miesiąc jadłem połowe jakichs słabszych cuksów, i postanowiłem zrobić eksperyment z mikrodawkowaniem. Mam w planach zmniejszyć dawki do minimum i opisywać wam w tym raporcie swoje odczucia, zmiany w myśleniu, funkcjonowaniu, czy rozkminy na jakieś tematy.
Możecie zacząć zadawać pytania żebym miał co kminić ^^ Zapraszam do zaobserwowania tematu bo uważam że będzie dosyć ciekawie 😆
  • 81 / 5 / 0
i jak :D ?
Uwaga! Użytkownik Astraldusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / 1 / 0
Aktualne efekty "na trzeźwo" otwartość, chęci do życia, logiczniej myślę, zwiększona empatia, lepsze zrozumienie świata, ludzi i patrzenie na różne sprawy z wielu perspektyw. Minusów brak.
  • 2 / 1 / 0
Przez te całe mikrodawkowanie zapomniałem o tym temacie haha.
Ogólnie to wszystkich bardzo zachęcam do ograniczenia cuksow do 1/4 lub 1/3 całego tygodniowo. Teraz biorę coraz rzadziej a na codzien czuję się jak bóg. Budzę się szczęśliwy, cieszę się wszystkim co mnie otacza, wszystko jest piekniejsze, i kładę się spać również szczęśliwy. Wnioski: narko w mniejszych dawkach nie robią z Ciebie ćpuna/narkomana tylko lepszego człowieka.
  • 146 / 17 / 0
Wszystko dla ludzi, ale nie ma co przesadzać, bo co za dużo to i świnie nie chcą.
Ja optowałbym przy codziennym zażywaniu nawet do 75ug, tylko drogo wychodzi. Plusem jest, że po tygodniu ciągu, leci tydzień bez a samopoczucie podbijam tylko mj dla ukojenia nerwów po trudnach dnia i jest po prostu pięknie :)
Czy w ogóle LSD było kiedyś brane pod uwagę jako antydepresant dla ludu ? Coś jak MDMA u żydków na PTSD ?
  • 8 / / 0
Jak dokładnie to dawkujesz? Bierzesz codziennie po trochę przez tydzień?
  • 14 / 2 / 0
Też mnie ciekawi jakie dawki, czy tolerka Ci nie rosła, czy czymś się wspierałeś?
Punkt myślenia zależy od punktu siedzenia.
"MDMA to aspiryna dla duszy." :extasy:
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Sun, 01 Feb 2026 14:43:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1769956932'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.

TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie

Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.

Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną

Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.