@michass90 Offtop, warunkowo przeniesiono do odpowiedniego wątku/Imane Anys
Od 2g + faze jak afterglow po GBL, która trwa z 16h.
J.w./Imane Anys
Jedynie moja druga dawka w życiu 1.5g którą kiedyś zapodałem, przez chwilę dała odprężenie, ale to doslownie na kilka minut.
O co może chodzić? Zawsze jak to biorę, to rano na pusty żołądek + kofeina. Tolerki nie mogę mieć bo po prostu biorę to kilka razy w roku. Czy to może kolidować z kreatyną? Z racji tego, że ćwiczę, to biorę ją codziennie.
Naprawdę raz na jakiś czas chce się odprężyć, a to nic nie daje, a jak słyszę że tutaj niektórzy czują fajnie dawki 1-3g i to tacy co biorą phenibut czy inne specyfiki często, to ja nie wiem.Ja po dawce 3g normalnie autem jeździłem i nie miałem problemu zupełnie z koordynacją.
Jutro 2.5g zapodam ale znając życie nic nie będzie...... Ktoś może to jakoś wytłumaczyć?
1. Jakiej firmy masz Fenibut
2. Czy dużo w swoim życiu piłeś, brałeś benzo, gbl, zażywałeś leki(baclofen, pregabalina, gabapentyna) ?
3. Czy jesteś emocjonalnym komandosem czy osobą która czasem się czegoś boi, spina się , bywa zestresowana, miewa problemy z pewnością siebie ?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.