twoja roślina jest widocznie osłabiona, żółknie lub więdnie? Napisz, a uzyskasz pomoc
ODPOWIEDZ
  • 14 / / 0
Mam taki problem, ze podczas suszenia nie mogę zostawić zwisających topów tylko muszę położyć je na płasko. Jak położę je nawet na jakiś żyłkach aby nie miały kontaktu niczym wpłynie to jakoś znacząco niż standardowe suszenie?
  • 2827 / 614 / 0
jak sobie wyobrażasz położenie czegoś na płasko, ale żeby jednocześnie nie miało kontaktu z powierzchnią?
jeśli to położysz na czymś to tak, efekt będzie taki że schnięcie będzie nierównomierne.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 967 / 243 / 0
Nie bardzo rozumiem dlaczego muszą leżeć "na płasko" a nie mogą wisieć i jakby miał wyglądać ten paten z żyłkami- przecież w przypadku braku pionowego miejsca możesz podzielić wieszane gałązki żeby były krótsze.
Jesli chodzi o suszenie samych topów to są dostępne odpowiednie suszarki - poniżej przykład

https://www.tanieuprawianie.pl/2635-akc ... &results=3
  • 12673 / 2454 / 0
Może być na płasko. Strzelam, że wpłynie to jedynie na finalny kształt - mogą być nieco spłaszczone. Ważne, żeby powietrze hulało z każdej strony.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia

Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.