W ciągu byłam od 2016 a brać regularnie zaczęłam w 2015. Czego nie rozumiesz.
EDIT:
Aha no i też to jest chyba powód, dlaczego te opakowania były przeterminowane; bo ich nakupiłam trochę w te 3 lata, ale zamiast je brać, wolałam się bezproduktywnie zastanawiać.
Co prawda to prawda w początkach mojej bytności na forum wciąż miałam bardzo nikłe pojęcie o opio.
Ale no nie mogę. Uzależnienie dopiero przede mną
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
à propos spotkał się ktoś z sytuacją gdy produkt zawsze kosztował 7,5pln a nagle kosztuje 9pln? Sytuacja powtórzyła się parę razy. Farmaceutka stwierdziła iż jest to różnica z powodu nowej dostawy.
Za to z pozytywnych zmian to w jednej aptece przez kilka tygodni w roku mają jakaś "promocję" i 10-tki kosztują wtedy 6,50 albo 7 zł. Oczywiście w tej aptece nie ma problemu z dostaniem paru paczek naraz. W jednych aptekach próbują wojować z ćpuństwem, w innych robią z tego biznes. Ciekawe którzy wychodzą bardziej na plus na dłuższą metę.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Nie chciałem tego pisać żeby nie sugerować, ale jest tak dokładnie jak napisałeś.
Właśnie babka która 95% razy mnie obsługiwała wystawiała zawsze za 7,5pln a inna którą spotykałem ostatnim razem wystawiała za 9pln.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
27 marca 2020GalaktycznyBiznesmen pisze: 390 mg już mnie robi tak średnio :( trzeba przejść na 450 chyba
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.