Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
W tym roku dwóch nastolatków się przekręciło.
Jedna laska od dezo, a drugi chłopak po gazie.
Oczywiście gimby.
Slow-motion przy ludziach, każdy na mnie patrzy jakbym był insektoidem, w chuj psychodelicznie, movement robota, lekko euforycznie ale za bardzo mnie to przeraziło, że musiałem opuszczać miejsce w samotne.
Trip dobry ale zdecydowanie solo lub z dobrym jednym trippartnerem.
Ciężko to opisać...
Jaka substancja za to odpowiada ?
Wziałem kilkanaście buchów ze szmaty i chuja (chyba).
To jest specjalny dezo musi byc czy co ?
Jakie są sajdy po takim czymś w sensie jednorazowo,
podwyższone ciśnienie czy coś ?
Poważne konsekwencje po zażyciu jednorazowaym ?
Ostatecznie: nie polecam, nie ma po tym fazy, jebie z ryja, paskudny smak i płuca bolą.
Jeszcze jak teraz skończyłem malować z ojcem ogrodzenia sztachnąłem się rozpuszczalnika blehhh
Jebane pomysły po benzo..
Ja na jednym detoksie po raz pierwszy spotkałem się z tzw. dyziem. (tak na to mówią w monarach xd)
Fazę od razu miałem.
Ale jeśli ty nie masz po dyziu, to zakup sobie gaz do zapalniczki (ten taki żółty) i lekko zgryź końcówkę i dopchnij butlą do ust, wciągnij na początku małego buszka.
Ja po gazie do zapalniczek osiągałem stany typu fraktale, slow-motion, zmieniony odbiór muzyki, mocna dysocjacja, w ogóle trip nie do opisania ale wiadomo szkodliwy.
Na forum mnie hejtowali, że wale gaz albo dyzia, a po prostu chciałem po 1 dodać do CV a po drugie doznać tego stanu.
W ogóle nie uzależniłem się, to była kwestia ogólnie 2ch dezodorantów i 2ch tych dużych butelek do uzupełniania gazu. To tyle. Więcej tego nie chcę bo doszedłem już do max fazy, a boję się przedawkować czy się udusić.
Oczywiście bądź trzeźwy, bez benzo itp.
Jeszcze inna faze mialam taka, ze siedzialam sama w pokoju, znowu cos ogladalam i kiralam, potem nagle w moim pokoju pojawilo sie dwoch gosci (nie wiem kto to byl) normalnie z nimi rozmawialam, tzn bardziej w myslach, wiem ze nie mowilam na glos na szczescie xD i nagle jeden dal mi swoj telefon bo chciał mi cos pokazac, ja wzielam do reki ten telefon i nagle zobaczylam jakies powiadomienie chyba z tumblra i wyswietlil sie tam moj login i zaczelam rozkminiac czemu ten gosciu jest kurwa zalogowany na moim koncie i znowu ogarnal mnie taki niepokoj, nie wiem czemu ale balam sie podniesc glowe i na niego spojrzec, a jak juz sie odwazylam to nagle zdalam sobie sprawe z tego ze trzymam w reku kurwa swoj telefon i ze nikogo w tym pokoju ze mną nie bylo
Ogolnie nie polecam kirania jak jest sie samemu, ostatnio tez myślałam ze mama wyrwala gniazdko ze sciany, bo na swojej zobaczylam taka wielka brazowa plame jakby byla spalona i zaczelam krzyczec ze ma tego nie dotykac to weszla do pokoju i zapytala do kogo ja krzycze i zaczelam jej tlumaczyc ze myslalam ze cos spaliła bo slyszalam taki dzwiek charakterystyczny jakby wlasnie cos w gniazdku pierdolnelo. Powiedziała ze nie wiem co biore ale zebym lepiej przestala i od tamtej pory nie kiram xd
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi
Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.