2. Biosterol
3. Aminokwasy BACA leucyna
14 maja 2019czarooodziej pisze: Polecacie jakąś dobrą stymulujaca przedtreningowke? Nie używałem niczego oprócz guaranaxa Olimpu, saw trecka i normalnej kofeiny 200mg/kaps przedtreningowo.. Szukam czegoś mocniejszego na te dni kiedy kofa to za mało.. coś z dmaa? dmha? Podpowiedzcie :)
Średnia dawka tego dmaa i dmha trochę kofeiny i 3 do 4 godzin jest dobrze.
Metylosynefryna tez jest dobra w umiarkowanej ilości.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
22 marca 2020WrakCzlowieka pisze: Synefryna, efedryna, w mniejszym stopniu (moim zdaniem, niektórym bardzo pasuje jako stymulant przed treningiem) johimbina. Z lżejszych rzeczy: tauryna, guarana. Do tego kreatyna trochę siły doda, zwłaszcza odczuwalne na niższych zakresach powtórzeń. Na większa pompę jakaś forma argininy, fajnie uzupełnia stymulujące środki.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Moc suplementu solo zazwyczaj było dobrze
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.