Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
22 marca 2020Caputmortuum1 pisze: a że miejsce bliskie daremnie pewnie spytam o przycięte warszawskie ćwiary zmieszane z kawą czy co-tam-chcesz-jeszcze po 7 dych i "ćwiary-ledwie-setki" po 50, ktoś życzliwy?
50zł za sreberko gdzie było 0,07g. 200zł za pięć takich sreberek, a więc ćwiara za 2 stówki. Dobrze chociaż, że na dowóz to było, ale gość chyba zniknął. Ktoś wie czy ktoś
Nie wiem co tam jest ale znam dziewczyną która żeniła te niesamowicie marne giety jeszcze bardziej, dosypując kakao...
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
[przepraszam za OT]
@Skejq
@Duce
Powoli zaczyna brakowac tematu ale kto madry to na lodzie nie zostanie.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).