ODPOWIEDZ
  • 59 / 2 / 0
20 marca 2020Bonsvif pisze:
witam,
generalnie sprawa wygląda tak, że chcieliśmy z dziewczyną wziąć w weekend kryształy, niestety zachorowała ona jak co roku na anginę i ma zalecone brać cefadroksyl 500, w tym momencie przejmuję się trochę czy nie będzie to w jakiś sposób szkodliwe dla jej zdrowia. Antybiotyki zawsze podbijały mi fazę ale angina to nowość więc pytam
Choroba, leki? Wrzucić na luz, nie ćpać - proste.
  • 95 / 2 / 0
Czy jak pale ostatnio codziennie mj to moge jutro wieczorem ( bez palenia wtedy) wziasc pigule ? Nie wiem czy mj tez usuwa serotoninę.
  • 608 / 58 / 0
mj nie wpływa na układ serotoninowy na tym samy polu co MDMA, kopnie tak jak ma kopnac
10 sierpnia 2020surveilled pisze:
A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
  • 95 / 2 / 0
@mrfuter ok dzieki :)
  • 95 / 2 / 0
Mam jeszcze jedno pytanko. Nie wiem czy w temacie.. Jak nazywa sie substancja w tzw „krysztale” ? Nie chodzi o piko. Zalezy co sie trafi ?
  • 446 / 94 / 0
Domniemam, że pytasz o kryształ od osiedlowego Seby.
Tam może być wszystko i nic.

Jak nie wiesz od razu konkretnie jaka substancja, to małe prawdopodobieństwo, że jest tam MDMA.
Jeszcze zależy od ceny.

Zaopatrz się w testy kolorometryczne od Społecznej Inicjatywy Narkopolityki.
  • 482 / 96 / 0
Zawsze mnie śmieszą debile, których np pytasz na imprezie co masz? A oni że kryształ. A ja że no ale dokładnie co to za substancja? A oni że no kryształ kurwa. Ameby niektóre nie wiedzą że kryształ to jest po prostu stan w jakim znajduje się substancja a nie sam związek chemiczny XDD kryształ to możesz mieć MDMA, metamfetamina, mefedron .... i sto innych. Skąd się wzięło u ludzi takie błędne myślenie że kryształ to substancja to ja nie wiem naprawdę
  • 4894 / 853 / 0
Bo to typowe Sebki nie zaglebiajace sie w to czym jest kryształ, ważne że klepie. Tez mnie to bawi. Bo oni walą CMC a mówią że maja kryształ albo mefedron.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2198 / 715 / 0
Nie wyobrażam sobie z takimi osobami imprezować. Niech ktoś przedawkuje albo pyta o to czy może x i y łączyć, kiedy nie wiadomo czym jest naprawdę któraś z tych substancji. Nie wiadomo co zrobić, jak doradzić czy pomóc, czego się spodziewać. Tym bardziej absurdalne to jest gdy zobaczymy ile dragów może być w formie kryształków. A potem ludzie dawkują MDMA jak cmcki i ich wykręca.

Zaraz za nimi na liście typy którzy operują nazwami leków a nie substancji aktywnych, szczególnie to utrudnia jakakolwiek rozmowę z ćpunami z innych krajów bo ktoś o coś pyta a ty teraz sprawdzaj jakiś niszowy zamiennik z kraju trzeciego świata zeby się dowiedzieć co to. Najlepsi i tak ci co myślą że np. oksykodon w Oxydolorze i Targinie to inne dragi. Chociaż takich raczej widziałem na zagranicznych forach.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 482 / 96 / 0
(bardzo przepraszam za offtop)
Czasami mam wrażenie, że my ćpuny (zwłaszcza lekomani) mamy często większą wiedzę niż nie jedni delikwenci po farmacji bądź panie stające przy kasie w aptekach %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.