Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
A jeśli chodzi o wydaną sumę, to około 4-5 stów.
Liczi pisze:dziś kupowane tussi po 6 złotych i po 6.50.
u mnie najtańsza opcja to zamawianie z DOZ to 7, 50 + musisz czymś dopakować do 20zł
w ŻADNEJ aptece jeszcze tussi nie spotkałem :/
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
A wracając do tematu to będzie tak z 300zl na przeciągu kilku lat, nie więcej.
myślę, że pewne znaczenie ma fakt, iż spośród dyżurnych ta akurat jest najtańsza, ale wciąż uważam, że to ciekawy fenomen
w temacie, odpowiadając na powyższe mogę powiedzieć jedno: zazdroszczę :(
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
A propos tussi, to świetna alternatywa, o wiele lepsza od Acodinu. Kapsułki nie mają tego okropnego mdlącego smaku i jest ich o połowę mniej, a cena u mnie za tussipect to 5.95, acodin 8zł. Tylko, że rzadko można na niego trafić, jest o wiele mniej dostępny :(
DXM
uzbierało się przez te kilka lat xdd
11 czerwca 2026serotoninowy pisze: Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.