Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 310 / / 0
Tussidex o wiele tańszy, polecam :-D Aco właśnie w okolicach 10-12 złotych, dziś kupowane tussi po 6 złotych i po 6.50.

A jeśli chodzi o wydaną sumę, to około 4-5 stów.
Uwaga! Użytkownik Liczi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 40 / 0
Liczi pisze:
dziś kupowane tussi po 6 złotych i po 6.50.
kurwa w jakim kraju?

u mnie najtańsza opcja to zamawianie z DOZ to 7, 50 + musisz czymś dopakować do 20zł
w ŻADNEJ aptece jeszcze tussi nie spotkałem :/
per rectum ad astra
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
  • 310 / / 0
Polska, Śląsk, Katowice :-D Dwie apteki w sumie obok siebie, jedna całodobowa, jedna do północy bodajże, samo życie %-D
Uwaga! Użytkownik Liczi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 361 / 41 / 0
^ O tak, mieszkanie w centrum Katowic ma swoje plusy, aptek tam nie brakuje a pod całodobową to w nocy się zdarzyło ze i kolejkę widziałam :D

A wracając do tematu to będzie tak z 300zl na przeciągu kilku lat, nie więcej.
  • 803 / 40 / 0
u mnie pod całodobową zawsze jest kolejka i to bynajmniej nie ćpunów, ludziom się przypomina, że mają recepty do zrealizowania o 1:00 w nocy

myślę, że pewne znaczenie ma fakt, iż spośród dyżurnych ta akurat jest najtańsza, ale wciąż uważam, że to ciekawy fenomen

w temacie, odpowiadając na powyższe mogę powiedzieć jedno: zazdroszczę :(
per rectum ad astra
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
  • 44 / 1 / 0
Za hajs wydany w aptece na kode i DXM pewnie mógłbym już kupić dobry samochód %-D Za sam hajs przetrwoniony na DXM pół samochodu :D

A propos tussi, to świetna alternatywa, o wiele lepsza od Acodinu. Kapsułki nie mają tego okropnego mdlącego smaku i jest ich o połowę mniej, a cena u mnie za tussipect to 5.95, acodin 8zł. Tylko, że rzadko można na niego trafić, jest o wiele mniej dostępny :(
Opioidy :*)
DXM %-D
  • 6 / 2 / 0
spokojnie ponad 5 tyś.
uzbierało się przez te kilka lat xdd
  • 80 / 8 / 0
gdzieś ze 100 zł poszło
spazee :extasy:
  • 516 / 110 / 7
około 250zł
  • 615 / 82 / 0
Powyżej 2000 złotych i ponad 3000 koron czeskich.
11 czerwca 2026serotoninowy pisze:
Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina

KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.