Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 18 / / 0
w szpitalu po operacji, obudziłem się, i zaczołem pieprzyć głupoty, smialem sie z wszystkiego bylem pozytywnie nastawiony do wszystkiego, mowilem do anestezjologa prosze księdza, kiedy sie ogarnołem, jakies 3-4 h pozniej, lekarz oznajmił że dostałem "Głupiego Jasia"

tu pytanie, co to jest, skąd to wziąć, i co to jest!?
  • 319 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Piroman »
Pewnie jakieś benzodiazepiny albo podtlenek azotu.
Uwaga! Użytkownik Piroman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 321 / 5 / 0
Midazolam chyba..
Meow.
  • 333 / 11 / 0
Ja slyszalem, ze to ketamina, ale nie jestem pewien.

Edit: A jednak okazuje sie, ze to chyba midazolam. Ja w szpitalu podobno dostalem ketamine.
Ostatnio zmieniony 27 marca 2008 przez benzodxm, łącznie zmieniany 1 raz.
Jakos tam sobie zyje... Nie jest zle :)
  • 31 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sKooN »
Akurat ostatnio zdarzyła mi się operacja i dostałem dwie szczykawy tego specyfiku w żyłę.
Efekt był zajebisty. Czułem się jakbym wypił ze 3 sety i spalił tłustego gibona z najlepszego rodzaju zielska.
Niestety długo sie tym stanem nie pocieszyłem bo po chwili dostałem narkozę i chuj, tyle pamietam... xP
Sam jestem ciekaw co takiego w tym "głupim jasiu" jest.
Uwaga! Użytkownik sKooN nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 164 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: CTX »
ej, jak ja zapodalem 4 tabletki midazolamu (Dormicum) po 15mg to pamiętam tylko jak pomyślałem podczas rozkręcania się tabletek: "hm, ciekawie..."
Obudziłem się rano na nogach jak z waty i okazało się, że ojebałem 20 tabletek a nie 4 ale za chuja nie przypominam sobie kiedy. Podobno pochwaliłem się starym swoimi osiągami w ćpaniu, poczym matka rozebrała mnie i polożyła spać.
uwazajcie na to. strasznie amnestetyczna benzo. najlepiej azpodać pokruszoną 15mg metodą ciśnieniową w nos.
Uwaga! Użytkownik CTX nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 463 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Virus X »
Ahhhhhh...głupi jaś ^_^

To chyba był mój pierwszy kontakt z narkotykami. Miałem jakieś 8 lat i na wycinaniu migdałków pani pielęgniarka wstrzyknęła mi to w dupę. Za cholerę nie pamiętam swojego pierwszego dnia w szkole, nie pamiętam swojej pierwszej komunii ale tego nie zapomnę nigdy.

Ale do dziś nie wiem jaka to substancja znajduje się Panu Janie G.
  • 43 / 1 / 0
To właśnie tym pierwszy raz się naćpałem (nieświadomie ale naćpałem)... i spodobało mi się:] Miałem mieć wtedy "krojoną" ręke. Dostałem dwie piguły. Pamiętam że jak już ładnie weszły to mówiłem do starszej: "Mama... będą mnie kroić... hehe utną mi ręke!! muahahha (szaleńczy śmiech)". Lałem ze śmiechu nawet jak wieźli mnie na wózku do zabiegowego ale jak zobaczyłem skalpel i te inne pierdoły to chyba sobie wkręciłem coś złego bo przez cały zabieg (mimo zasłoniętych oczu) darłem morde jak oparzony... a potem jak poległem na wyrku to nie wstałem nawet na śniadanie...
Tolerka nie zając, nie ucieknie...
  • 1213 / 18 / 0
Ja po głupim jasiu napierdalałem wszystkich na sali jojem które dostałem od babci.
A jak mnie wieźli na łóżku to miałem wrażenie, że lece :D
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 83 / 2 / 0
Ja pamiętam, że po przebudzeniu pierdoliłem niezłe głupoty, miałem zajebisty humorek, wzięło mnie na refleksje no i byłem w chooj nastukany :D. Ledwo rękę mogłem podnieść, ale nie za bardzo ogarniałem ruchy :D. Fajna sprawa, ale tylko dla hardcore'owcow :D
'gdy wchodzę na scenę mam synu charyzmę i klasę, a ty możesz grać za bramką i plexi glass'em!'
hustlin'
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.