Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
czy pod odstawieniu SSRI wasze libido wróciło do stanu poprzedniego?
tak
2
17%
nie
6
50%
częściowo
4
33%

Liczba głosów: 12

ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Wyleczył ktoś stąd PSSD?
  • 581 / 74 / 0
Celuj w słabe ukrwienie ciał jamistych penisa, odpowiedzialnych za jego wzwód. Zbadaj poziom PSA i testosteronu.
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze:
Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
  • 5 / / 0
@Baltimore

Badałem hormony, a ukrwienie tu nie ma znaczenia.
Znacie kogoś kto wyszedł z PSSD?
  • 1277 / 130 / 0
Ja wyszedłem ale używam testosteron, gonatropinę i sidenafil.

• SSRI biorę już niecałe 21lat szły szystkie SSRI i klompramina
  • 5 / / 0
testosteron i sildenafilem się PSSD nie wyleczy
ja mam pełne PSSD wraz z szeregiem innych poważnych skutków

-------------------------------

serio nie ma tu nikogo więcej z PSSD? znacie ktoś kto się wyleczył z PSSD?

byłbym niezmiernie wdzięczny gdyby ktoś dał znać :D

Scalono. taurinnn
  • 24 / 4 / 0
@bente: Szukaj sposobów tu: http://www.pssdforum.com/ (mam nadzieję, że link dozwolony). Niektórym się udało.
Mi jeszcze nic nie pomogło...
  • 2199 / 366 / 0
Cześć,
a w jaki sposób działania mirtazapina w leczeniu PSSD?
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 56 / 8 / 0
03 marca 2020OdwiertKorzenny pisze:
Cześć,
a w jaki sposób działania mirtazapina w leczeniu PSSD?
Mirta działa jako bloker 5HT2 a i 2C receptorów. U mnie doxepina też pomaga na to, teoretycznie też amitryptylina też powinna pomóc. Tyle, że wfekt odczujesz nie w trakcie brania bo te leki niestety sedują.
  • 1223 / 487 / 0
Kolejny wątek o pytostoju,takich wątków jest już kilka na tym forum po cholerę tworzyć kolejne? Po drugie nie widzę żeby baby zakłady tu wątki o swoich problemach ginekologicznych,od takich tematów są inne specjalistyczne fora.
  • 2199 / 366 / 0
Nie tworzyłem tego wątku, jest w dziale o antydepresantach.
Toteż pytam się w jaki sposób mirtazapina działa na PSSD.

Może @taurinnn ,@DexPL coś wyjaśnią mi w tej kwestii.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.