Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 441 / 21 / 0
Cześć,

Dzisiaj wziąłem sobie Lemon Tek'a był wykonany bardzo amatorsko limonka i grzyby pokruszone w rękach bo nie miałem crushera ani czym zmielić. Trip ogólnie bardzo spoko ale bardzo mnie bolał brzuch i to tak okropnie, może przez to że jadłem jajecznice na śniadanie ale w sumie nie wiem.

Parę lat temu gdy również brałem grzyby też zawsze bolał mnie strasznie brzuch, a jadłem głównie świeże bądź suszone cubensisy własnej hodowli.

Moglibyście coś poradzić na ten ból brzucha ? Może imbir by pomógł ? Po LSD to samo też ten skręt w żołądku i ból brzucha praktycznie uniemożliwia fajną zabawę z tymi substancjami...
Po prostu egzystuje w tym matrixie
  • 38 / 7 / 0
@fraktal123

Piszą że imbir pomaga. Ja na szczęście nie czuję najmniejszych dolegliwości po grzybach
  • 441 / 21 / 0
Ale to taki sproszkowany mam zjeść przed tripem ? Tak po prostu ?
Po prostu egzystuje w tym matrixie
  • 5 / / 0
Witam serdecznie. To mój pierwszy post :)

Kilka lat jadłem antydepresanty (300-750mg wenlafaksyny + 90mg mirtazapiny), powiedzmy, że depresję mam "uleczoną", ale męczy mnie bezsenność - mam kołotanie serca i ciągłe napięcie wewnętrze + zamartwianie się. Chciałbym użyć grzybków, by wglądnąć w siebie i z nadzieją, że może rozwiąże jakiś konflikt zewnętrzny. dzieki temu poprawie sen i zasypianie. Co sądzicie? Dostałem od lekarza ketaminę, ale nie chcę jej za bardzo brać, bo jestem na odwyku No PMO równe dwa miesiące a wiadomo neuroleptyk blokuje receptory dopaminowe.
W necie można wyczytać, że "Funkcjonalny rezonans magnetyczny (fMRI) ujawnił zmniejszony przepływ krwi w rejonach mózgu (m.in. ciele migdałowatym) odpowiedzialnych za przetwarzanie reakcji emocjonalnych, stres i strach."
Mogę spróbować psylocybiny wychodowanej samodzielnie, a gdyby było tragicznie uzyć ketaminy?
  • 38 / 7 / 0
Albo dodać trochę do wywaru/herbatki grzybowej.
  • 7 / 2 / 0
01 marca 2020fraktal123 pisze:
Ale to taki sproszkowany mam zjeść przed tripem ? Tak po prostu ?
Mozesz po prostu łyknąć kilka tabletek lokomotivu, ja mam ogromny problem z żołądkiem jesli chodzi o substancje psychoaktywne i imbir działa cuda. Przed zarzuceniem biorę ze 3 tabletki pol godziny wczesniej i 1-2 z 5 min wczesniej i jest miodzio
  • 144 / 12 / 0
@Niespie zdaje mi się, że ketamina ani nie zbije grzybków ani nie sprawi, że niemiłe doświadczenie stanie się przyjemne
  • 446 / 94 / 0
@Niespie, czy Ty jesteś pewien, że to bym wenlafaksyna i to w takich dawkach?
Bo mi się nie wydaje.
  • 5 / / 0
01 marca 2020heks1en pisze:
@Niespie zdaje mi się, że ketamina ani nie zbije grzybków ani nie sprawi, że niemiłe doświadczenie stanie się przyjemne
Chodzi mi o ewentualny atak paniki czy lęki nie do opanowania.

@pandimen

Absolutnie jestem pewien. Miałem bardzo długi staż z wenlafaksyną i próbowałem zwiększać dawki by sprawdzić czy coś pobudzi i tak max doszedłem do 900mg (dziewięćset minigramów) i czułem tylko może delikatne pobudzenie (kawa mnie dużo bardziej pobudzała) więc postanowiłem odstawić bo skoro taka końska dawka nic nie dawała to po co brać, za to przez tyle lat mirtazapina zawsze mnie usypiała, ale miałem zawsze napięcie wewnętrze (lęk wolnopłynący + kołotanie serca) i mimo brania 90mg mirtazapiny to i tak się wybudzałem (a minimalizowałem wszystkie możliwości, które powodują przebudzenie takie jak picie przed snem, kawa, mocna herbata, ciała niebieskie czy inne rzeczy), przy tym postanowiłem brać 45mirtazapiny + po przebudzeniu, które było codziennościa "dotankować" kolejne 45mg. Teraz jestem bez leków i śpie przebudzając się z 5-6 razy nawet pomimo wielkiego zmęczenia.

Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszymi. - {owerfull}
  • 1434 / 90 / 2
Można zrobić ciąg na grzybach?
action movie:gun:
ODPOWIEDZ
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.