Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zjadłam pół tabletki, położyłam się i...
to był jeden z najdziwniejszych feelingów, jakie miałam, bo przez dobre 2-3h nie wiedziałam, czy zasnęłam i mi się coś śniło czy mój mózg sam na jawie składał sobie jakieś scenki, pejzaże, randomowe obrazki, a mnie tylko się wydawało, że śniłam :D
Dziwne uczucie. Nie zachęciło mnie to do ponownego sięgnięcia tej substancji.
22 stycznia 2021szmatomakler pisze: są jakieś widoczne skutki uboczne po tramadolu charakterystyczne dla normalnych opio?
rozumiem przez to zmniejszenie zrenic i wyrzut histaminy
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.