Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 407 / 40 / 0
Zubr jagermeister i perla miodowa
  • 2196 / 366 / 0
Obojętnie..
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 2429 / 580 / 155
Cydr - Cydr Lubelski
Wino - Prossecco
Piwo - Redd's żurawinowy.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12609 / 2438 / 0
Ja od Wigilii kilka razy piłem wino (oczywiście z Chile). Czerwone wytrawne - różne szczepy winogron. Piło się z przyjemnością, ale jednak (dobre) piwo wygrywa.
  • 3459 / 731 / 9
Piwo Tatra Pils. Klasyka, dobra, tania, i ta nutka niepewności, bo można wygrać drugie albo 3000 zł. Jest to można powiedzieć pewien rodzaj biznes planu. A ja już mam jeden kapselek a od dzisiaj można wymieniać. Jupi!
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 127 / 34 / 2
Cydr francuski półwytrawny na przykład
> https://darwina.pl/19700-thickbox_defau ... y-075l.jpg

Jestem jednocześnie zasmucona, że w naszym kraju nie ma kultury wytwarzania
i picia cydru.
Raz w Irlandii wpadłam w ciąg cydrowy i waliłam conajmniej 2 dziennie %-D
taki > https://ie.cat-ret.assets.lidl/catalog4 ... 211892.jpg
dla irlandzkich krasnalo żuli co szukali końca tenczy.
Why can't we not be sober?
Why can't we fly forever?
  • 9 / / 0
Chyba jager z redbullem albo sokiem jabłkowym (wiadomo z jagerbombą nie ma co przesadzać). Z sokiem jabłkowym smakuje jak szarlotka no przedobre to ❤️
Uwaga! Użytkownik kamil97 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / 2 / 0
Raciborskie mocne. Spoko piwko.

Żołądkowa miętowa też jest okej, byle zimna.
  • 3455 / 557 / 2
Gin lubelski z tonikiem.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Łomża miodowa.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.

Japończycy odkryli, dlaczego papieros pomaga przy wrzodziejącym zapaleniu jelita grubego

Palenie tytoniu związane jest z olbrzymią liczbą różnorodnych zagrożeń dla zdrowia. Są jednak sytuacje, gdy papieros pomaga. Tak jest na przykład w przypadku wrzodziejącego zapalenia jelita grubego. Nie od dzisiaj wiadomo, że papierosy przynoszą ulgę osobom cierpiącym na tę chroniczną chorobę. Naukowcy z japońskiego instytutu badawczego RIKEN odkryli mechanizm, który stoi za zbawiennym skutkiem dymka. Dzięki nim chorzy będą mogli poczuć ulgę, bez narażania się na choroby powodowane paleniem.

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.