Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 407 / 40 / 0
Zubr jagermeister i perla miodowa
  • 2196 / 366 / 0
Obojętnie..
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 2429 / 580 / 155
Cydr - Cydr Lubelski
Wino - Prossecco
Piwo - Redd's żurawinowy.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12609 / 2438 / 0
Ja od Wigilii kilka razy piłem wino (oczywiście z Chile). Czerwone wytrawne - różne szczepy winogron. Piło się z przyjemnością, ale jednak (dobre) piwo wygrywa.
  • 3459 / 731 / 9
Piwo Tatra Pils. Klasyka, dobra, tania, i ta nutka niepewności, bo można wygrać drugie albo 3000 zł. Jest to można powiedzieć pewien rodzaj biznes planu. A ja już mam jeden kapselek a od dzisiaj można wymieniać. Jupi!
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 127 / 34 / 2
Cydr francuski półwytrawny na przykład
> https://darwina.pl/19700-thickbox_defau ... y-075l.jpg

Jestem jednocześnie zasmucona, że w naszym kraju nie ma kultury wytwarzania
i picia cydru.
Raz w Irlandii wpadłam w ciąg cydrowy i waliłam conajmniej 2 dziennie %-D
taki > https://ie.cat-ret.assets.lidl/catalog4 ... 211892.jpg
dla irlandzkich krasnalo żuli co szukali końca tenczy.
Why can't we not be sober?
Why can't we fly forever?
  • 9 / / 0
Chyba jager z redbullem albo sokiem jabłkowym (wiadomo z jagerbombą nie ma co przesadzać). Z sokiem jabłkowym smakuje jak szarlotka no przedobre to ❤️
Uwaga! Użytkownik kamil97 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / 2 / 0
Raciborskie mocne. Spoko piwko.

Żołądkowa miętowa też jest okej, byle zimna.
  • 3455 / 557 / 2
Gin lubelski z tonikiem.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Łomża miodowa.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.