Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 53 / 13 / 0
Waklert to armodafinil a modalert to mod. Na mnie armodafinili działa tak jakby spokojniej, mniej czuję go fizycznie. Jest delikatniejszy.
  • 525 / 55 / 0
@Downersonly nie spodziewaj się, że nootrop będzie działał jak narkotyczny stymulant.
  • 83 / 15 / 0
^^ up wiem wiem ale nadzieja umiera ostatnia.. dałam temu czemuś szanse i się nie sprawdziło, szkoda, ostatni raz zakupiłam ten specyfik. Ale tak naprawdę to chociaż mogłoby coś kolwiek zadziałać a nie tylko czekanie odliczanie kiedy alpre mogę zajebac bo ten modaszjet nie działa...
jutro biere cała reszta i trudno nie będę tego dzielić na sto porcji skoro 600tka nie robi nic. Chyba zostanę przy innych stimach a modafakila zostawię dla tych z was na których działa (z góry zazdroszcze i życzę najlepszej fazy jeśli tak to można nazwać lub lepiej wspomogi w czynnościach codziennych pracy nauce w czemkolwiek tego używacie )
Wciągam amffe ze słomek. A miało być z pińćsetek, dwusetek lub chociaż dziesionek. Walczę o więcej spida w spidzie i patronuję akcji „seta plus”-czy się stoi czy się leży, przykurwić ścieżkę se należy. Walę pasa na lepsze spanie, sranie a także jebanie.
  • 379 / 28 / 0
Szybko tolerancja rośnie, za pierwszym razem jakbym boga za nogi złapał. Teraz. to 200 zamiast kawy rano i da się wytrwać do wieczora. Czasem się robię senny, ale na drzemkę nie ma szans
  • 5 / 1 / 0
Jak brałem 200 mg modafinilu to nieraz myślałem że na zawał pier***ne, jak się ma przećpaną pałe albo podrobiony produkt to nic dziwnego że nie działa.
  • 280 / 14 / 0
Ja stosuję cały czas i czuję go non stop.
  • 1 / / 0
Mam problem z moda taki ze jak biore raz po dłuższej przerwie to czuje sie zajebiscie ale następnego dnia jak wezmę to zero emocji tylko jest zamulony.
  • 13 / / 0
22 lutego 2020mcz pisze:
Mam problem z moda taki ze jak biore raz po dłuższej przerwie to czuje sie zajebiscie ale następnego dnia jak wezmę to zero emocji tylko jest zamulony.
zrób sobie przerwę - miesiąc / dwa albo przerzuć się na inne specyfiki np. armodafinil.
  • 2 / / 0
Mam ważny i trudny egzamin w połowie kwietnia, potrzebuje dużo materiału zapamiętać i jest problem. Czy modaf.. mi pomoże ? Czy Hydrafinil to to samo ?
  • 13 / / 0
10 marca 2020grysiak pisze:
Mam ważny i trudny egzamin w połowie kwietnia, potrzebuje dużo materiału zapamiętać i jest problem. Czy modaf.. mi pomoże ? Czy Hydrafinil to to samo ?
Nie to samo. Mało jest informacji. Najlepiej jak przetestujesz na sobie (nie zachecam)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.