15 lutego 2020blokowiska666 pisze: Uszlachetniasz ziemię, palisz babilon, budda Ci to wynagrodzi.
ale co do tematu, dzisiaj z rana zasadziłem kolejne 4 LSD i jedno AK47.
Niestety nie robiłem " ogonkow" w nasionkach, tylko wprost do ziemi.
Jak myślisz, będzie z tego plon?
Jak masz zmulający temat do bezmózgiego oglądania filmów, to chyba bez różnicy, ale dla mnie zawsze jest lepiej.
Sam papieros nawet pół minuty po lufce nie zmienia już działania mj, ale mieszania obu suszów się wystrzegam
15 lutego 2020Thomas12 pisze: Wierzę w Jezusa Chrystusa,
ale co do tematu, dzisiaj z rana zasadziłem kolejne 4 LSD i jedno AK47.
Stworzyłeś adekwatny temat w uprawie i pisz proszę w tej sprawie tam.
Już tam odpisałem, że tylko marnujesz pestki...
A odnośnie tematu - dla mnie najlepszym wypełniaczem do lolków (bo tylko do nich używam) są "odpadki" (listki cukrowe i pojedyncze kielichy, które nie utworzyły kwiatów) po uprawie : )
To czy marnuję pestki, pokaże czas...
Ale człowiek uczy się cały czas.
Zresztą co poradnik, to inna opinia.
Podobnie jak człowiek
Pewnie, że czas pokaże, co z tego wyjdzie : )
Nie muszę być ironiczny, ale lubię.
Panowie, panowie - wróćcie do tematu proszę was uprzejmie
Fatmorgan
Sam używam waporyzatora ale szczerze mówiąc nie jest on idealny do użytku , że tak powiem , towarzyskiego.I choć sam nie jestem miłośnikiem jointów czy spliffów to muszę przyznać że mają one swój czar i klimacik
17 lutego 2020Kobyszcze pisze: @Snowman8282
Sam używam waporyzatora ale szczerze mówiąc nie jest on idealny do użytku , że tak powiem , towarzyskiego.I choć sam nie jestem miłośnikiem jointów czy spliffów to muszę przyznać że mają one swój czar i klimacik
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.