15 lutego 2020blokowiska666 pisze: Uszlachetniasz ziemię, palisz babilon, budda Ci to wynagrodzi.
ale co do tematu, dzisiaj z rana zasadziłem kolejne 4 LSD i jedno AK47.
Niestety nie robiłem " ogonkow" w nasionkach, tylko wprost do ziemi.
Jak myślisz, będzie z tego plon?
Jak masz zmulający temat do bezmózgiego oglądania filmów, to chyba bez różnicy, ale dla mnie zawsze jest lepiej.
Sam papieros nawet pół minuty po lufce nie zmienia już działania mj, ale mieszania obu suszów się wystrzegam
15 lutego 2020Thomas12 pisze: Wierzę w Jezusa Chrystusa,
ale co do tematu, dzisiaj z rana zasadziłem kolejne 4 LSD i jedno AK47.
Stworzyłeś adekwatny temat w uprawie i pisz proszę w tej sprawie tam.
Już tam odpisałem, że tylko marnujesz pestki...
A odnośnie tematu - dla mnie najlepszym wypełniaczem do lolków (bo tylko do nich używam) są "odpadki" (listki cukrowe i pojedyncze kielichy, które nie utworzyły kwiatów) po uprawie : )
To czy marnuję pestki, pokaże czas...
Ale człowiek uczy się cały czas.
Zresztą co poradnik, to inna opinia.
Podobnie jak człowiek
Pewnie, że czas pokaże, co z tego wyjdzie : )
Nie muszę być ironiczny, ale lubię.
Panowie, panowie - wróćcie do tematu proszę was uprzejmie
Fatmorgan
Sam używam waporyzatora ale szczerze mówiąc nie jest on idealny do użytku , że tak powiem , towarzyskiego.I choć sam nie jestem miłośnikiem jointów czy spliffów to muszę przyznać że mają one swój czar i klimacik
17 lutego 2020Kobyszcze pisze: @Snowman8282
Sam używam waporyzatora ale szczerze mówiąc nie jest on idealny do użytku , że tak powiem , towarzyskiego.I choć sam nie jestem miłośnikiem jointów czy spliffów to muszę przyznać że mają one swój czar i klimacik
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.