Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 959 / 137 / 0
06 lutego 2020tryptotester pisze:
Hejka witajcie.
Na pewno będziexie wiedzieli o co kaman, a mianowicie ma ktoś jakieś sposoby na wieczorną nerwice ( zespół niespokojnych nóg ;P ) gdy przestaje się jeść kodę? Bo szczerze magnezy, potasy i melatoniny nie działają.
Jedynie wjazd kody uspokaja.
Jestem na dawkach 500-750 mg dziennie, więc jak zrobie dzień przerwy to serio mam taką nerwicę, że usiedzieć w miejscu nie mogę, a co dopiero zasnąć.
Ktoś coś? ;) w nagrodę podlinkuje wam moje amatorskie rapsy do oceny :d
Wjebales się w kode i skręt się zaczyna

U mnie cale wakacje na kodzie, potem przerwałem baklofenem i jechałem na baklo a potem baklo przerwałem alkoholem %-D ogólnie to w kode wjebany nie jestem, ale w substancje psychoaktywne jak najbardziej

Teraz mam zamiar przerwać ciąg alkoholowy jedno-dwu razową wrzutą kodeiny i przetrwać te dwa najgorsze dni po ciągu na alko, ale jednocześnie nie wpaść w ciąg na kodzie %-D trudne ale wykonalne

Ogólnie polecam każdemu kto jest wjebany w kode, po prostu zamienić sobie ją na inne ćpanie (jeśli już serio całkowita odstawka jest nierealna). Modulatory GABA świetnie w moim wypadku niwelują chęć na kode. Jak już zacznę łoić alko to koda mogłaby nie istnieć xd
Pozwala to jako tako trzymać tolerke na kode i jednocześnie nie wpierdalac się w jakieś majki i oksykodony, bo to już równia pochyla raczej ku całkowitemu zwraczeniu
Uwaga! Użytkownik Marcins96 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1931 / 318 / 0
^już jesteś wjebany
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 959 / 137 / 0
Wjebany to ja jestem w alko xd 4 lata picia bez przerw (chyba że tych na kode haha) a kodeina to mi pozwala przerywać ciągi od czasu do czasu

Ogólnie co by nie było aby smyralo :D nie musi to być akurat koda w moim wypadku
Uwaga! Użytkownik Marcins96 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 144 / 12 / 0
Jak wezme kode o 11 czyli zaraz to koło 16-18 jak zejdzie bede mogl isc na silke i wykonac caly plan? Dawka thio 150/83
Czy sobie odpuscic i isc jutro?
Uwaga! Użytkownik Nurkoz55 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 407 / 41 / 0
O ile zadziala 150mg to tak
  • 60 / 7 / 5
@Nurkoz55 Mozesz iść tylko licz się z tym że możesz być potem zmęczony oraz śpiący.
Thinking isn’t going to get us anywhere.
  • 3455 / 561 / 2
150 to ja bym polecal na drugi dzien skreta. W 90 % przypadków jest to raczej dawka do odstawiania niz haju.

Spokojnie mozesz isc na siłkę, niektórzy gliniarze ćwiczą po morfie. Podobno trening jest trochę cięższy, co dodaje skili.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1683 / 126 / 0
ja to bym najchetniej rzucil bo juz nie klepie, tolerka wyjebana przez oxy gdzie bralem po 160mg na raz pod koniec jak juz mi sie konczyl i ledwo co czulem
  • 199 / 26 / 0
07 lutego 2020Marcins96 pisze:
Wjebany to ja jestem w alko xd 4 lata picia bez przerw (chyba że tych na kode haha) a kodeina to mi pozwala przerywać ciągi od czasu do czasu

Ogólnie co by nie było aby smyralo :D nie musi to być akurat koda w moim wypadku
Genialny pomysł z jednego uzależnienia w drugie. Do szpitala na detox i ośrodka idź
  • 60 / 7 / 5
Oj lipa dziś ostatnio :(
Raz chwyciło fajnie i później już nie da rady znów poczuć tego samego pomimo zwiększenia dawki.

I takie pytanko do was, czy będąc na takiej samej dawce ciągle będę odczuwał to samo(o ile kodzia nie będzie kapryśna) czy nie? Jeżeli tak to co ile mniej więcej ją zwiększać?
Moja obecna dawka to 495mg a jeszcze ostatnio była 300 :zły:

I chyba się wjebałem psychicznie :świnia: ale zobaczymy, bo kasa się skończyła to na razie nie będę kupował, a został mi DXM to chociaż tym się trochę pobawię.
Thinking isn’t going to get us anywhere.
Zablokowany
Newsy
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.