- nafetowanych ziomów co nie dają Ci potańczyć i przeszkadzają w twojej plusszowej fazie.
- pigulaży.
- lecz zagłosowałam na zjarańców bo osobiście mam kolegę, który jara X lat codziennie bz przerwy i jak nie pamięta naszych rozmów to jestem w uj w szoku + plus te jego moralizatorskie gatki, że moje leki to nie jest wyjście
Ostatnio miałam taką sytuację, że ziomek przed samą imprezką, przez tel. pisze, czy coś mam bo mu się kontakt posypał. A ja se myśle no ja pierdole. jak sie kupuje po jednej sztuce od czasu do czasu to tak kurka jest.
Zamiast brać grama/10 na zapas, taniej na dodatek bo w hurcie/ bo wiadomo jak jest...to potem prosić pytać o RATUNEK tuż przed wixą.
Ja mu piszę: stary, leć do apteki po acodin
a on mnie olewa co nie.
Jak to jeest najlepsze wyjście z sytuacji, a Ci traktują to jak żart
Why can't we fly forever?
04 lutego 2020Rosa pisze:
Zamiast brać grama/10 na zapas, taniej na dodatek bo w hurcie/ bo wiadomo jak jest...to potem prosić pytać o RATUNEK tuż przed wixą.
Nienawidzę ludzi, którzy nie potrafią ogarniać życia poza ćpaniem i nie mają żadnej samokontroli, nawet na tyle żeby móc mieć w pokoju jakiekolwiek narkotyki i ich nie zjeść. Nie potrafią oddać pieniędzy i dotrzymać słowa, bo ważniejszym od tego żeby okazać szacunek drugiej osobie nie robiąc jej w chuja, jest żeby się znietrzeźwić.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Takich znajomych-kumpli nie mam na szczęście.. nie mogłabym ich mieć xd
Lecz ja wśród swoich znajomych mam paru co dopiero zaczynają i biorą po jednej sztuce,
albo po prostu nie ogarniają. boją się czegoś. nie wiem.
dzieci.
ALE JEDNO to to, że mnie wkurzają a drugie,
że potrafię to traktować z dozą zrozumienia/spojrzeć z boku wspominając swoje początki
Why can't we fly forever?
czyli ja sam
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.