Ale to do chuja nie jest antydepresant,
nie ten dział.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
sertralina - 150 mg - jw
Dulsevia - 60 mg - odstawiłem bez z dnia na dzień bez zmniejszania dawki. Brain zapsy masakryczne
10 mg fluo to nie dużo, często nie wystarcza ( na mnie zaczęło działać dopiero 40 mg ). Może jeszcze lęk nie zaczął działać? Takie objawy się zdarzają i są przejściowe najczęściej mijają..
Jeśli bardzo ci to przeszkadza to nie masz może możliwości przesunięcia wizyty na wcześniejszy termin?
Od dwóch lat brałam różne leki antydepresyjne, obecnie około roku biorę citaxin (citalopram) 40mg rano. Dodatkowo od tych dwóch lat nieprzerwanie biorę pregabaline obecnie 150 rano i 300 wieczorem.
Chciałabym odstawić leki całkowicie.
Jak mogę to zrobić bezpiecznie?
Wiem, że powinnam udać się do psychiatry, ale w obecnej sytuacji nie widzi mi się wychylać nosa z domu (coronawirusek)
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.