Jestem tak sprany emocnonalnie.
O samovòjstwie nie myśle. Walczyć kurwa! Wchodzęcja wenle.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Zastanawia mnie ilu userów faktycznie się odjebało.
Jestem zaskoczona, że tylu użytkowników tego specyficznego środowiska postrzega życie jako coś dobrego, czy też szansę. Zaskoczona pozytywnie i przyznam, że przeczytałam kilka na prawdę inspirujących wypowiedzi.
Mnie myśli samobójcze nawiedzają od bardzo długiego czasu. Od kiedy tylko pamiętam, wiedziałam, że nie zaznam prawdziwego szczęścia, nawet jako dziecko miałam z tyłu głowy, że jestem skazana na szerokopojętą chujnię. Probę, choć chyba nie do końca tak mogę to nazwać podjęłam raz. Z obecnej perspektywy, pomimo obecnych myśli samobójczych cieszę się, że nie doprowadziłam tego do końca. Zraniła bym bliskich, a to okropne, ingnoranckie i egoistyczne gówno.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
10 stycznia 2020Landsberg2015 pisze: Nie mogę zrozumieć że zabić się chcą osoby które mają małżonków których kochają i dzieci. Ja nie mam nikogo i nie będę miał stałej partnerki nawet jak się ogarnę z pracą i odkuję finansowo. Po prostu jestem brzydki ( mam wysunietą szczękę tzw. progenia), no i każda dziewczyna mnie odrzuca. Czują że jestem słaby genetycznie. Jak umrze moja babcia już nikt mnie nie będzie kochał. Matka mnie nie lubi, mówi że moje życie to pomyłka i nie powinni tacy ludzie żyć. A ja lubię kobiety, potrzebuję partnerki której nie miałem już dawno a te które miałem nie traktowały mnie poważnie. A najgorsze jest to że jak przyłożę nóż do ręki boję się ciąć. Nikt by mnie nie znalazł przez wiele godzin to bym się wykrwawił, mógłbym się utopić bo nie umiem pływać ale też się boję. Wstydzę się tego tchórzostwa. I tylko powoli zabijam się biorąc Thiocodinie raz dziennie 150 mg
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.