ODPOWIEDZ
  • 6 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: iCane »
Widze ze paru farmaceutow sie tu znalazlo wiec mam pytanko :D
Czy mozna jakos w latwy farmaceutyczny lub naturalny sposob dopalic tablete?
Tak by jej dzialanie bylo ciekawsze jakies nakrapianie czy cos?
  • 285 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: 5r>- »
skropl sokiem z cytryny i nabij w rure
Dzień się nie kończy, tylko zmienia barwę !]

ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: październik »
Na mnie piguł działały, gdy byłem na olanzapinie

[Ecstasy i neuroleptyki - pokolenie Ł.K.]
Uwaga! Użytkownik październik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2497 / 50 / 0
bandzior83r pisze:
neuroleptyki znosza dzialanie ectasy blokuja receptory serotoninowe i neurolepytkow nie przbijesz-sa podobne do heroiny!!!!dzialaja na ten sam zestaw receptorow

[Ecstasy i neuroleptyki - pokolenie Ł.K.]
WTF? neuroleptyki i heroina?
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Ciekawe. Niedawno zarzuciłem dropsa będąc na klozapinie i risperidonie, i zadziałało jak trzeba. Może to nie było MDMA? Pamiętam, euforie, empatie, lepszy odbiór muzyki i cudowne samopoczucie. Hm?
Uwaga! Użytkownik fastszlag nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1500 / 92 / 2
Potwierdzam piguły działają z olką.
action movie:gun:
  • 3455 / 563 / 2
Jak bedziesz miec dobra ale to naprawde dobra ex najlepiej w krysztale per nos substancja ethcat krysztau sie nazywa musza byc takie mini igielki to jest ten sort to nawet i mocne neuroleptyki nie zniweluja srogiej fazki. Goroco polecam te substancje sprawdzony kot ostry jak nic. :kreska:
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
Zarzuciłem bodajże zielonego whatsappa przy iniekcji Riposleptu. Nie polecam. Po pół godziny się załadowało, zaczęło mi piszczeć w głowie i miałem tak chujową mdlącą fazę, że trzymało mnie 5-6 godzin.
  • 9 / / 0
Jeżeli biorę olanzapine 7,5 mg i chciałabym zarzucić pikse za 6 dni, to czy zadziala biorąc normalnie neuroleptyk? Jeśli nie, to czy jest sens odstawiać olanzapine żeby piguła zadziałała?
  • 177 / 26 / 0
Czemu jecie dropy po substancjach które są zbijaczami fazy? Sprawcie (okres półtrwania)x2 i zarzucajcie po tym czasie. Jak bym sie zatruł emulką to bym łykał neurolepy.
U mnie to bardziej chronicznie
Ty wolisz mieć stany psychodeliczne
ODPOWIEDZ
Newsy
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.