Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 1431 / 89 / 2
15 stycznia 2020Codeine420 pisze:
Mogę walnąć klona igła 0.3 czy musi być koniecznie większa? (robione w najprostszy sposób ciepła woda, rozkruszony klon i nabieranko przez wacik)
Może jo da radę w żyłę.Ja waliłem klona domięśniowo grubszą igłą więc to polecam.Trochę chujowy sposób.Ja ogarnąłem sobie fiolki do wstrzykiwań.Nie rób w ten sposób.
action movie:gun:
  • 993 / 50 / 0
@stuk klon to lek a nie uzywka i leczy wrecz magicznie a xanax to korporacyjna podrobka ktora za jakis czas pewnie przestanie na cb dzialac pewnie haha juz niemowiac ze to wersja demo benzo 6h %-D %-D
prochy wciagales w proch sie obrucisz
  • 993 / 50 / 0
Mogę walnąć klona igła 0.3 czy musi być koniecznie większa? (robione w najprostszy sposób ciepła woda, rozkruszony klon i nabieranko przez wacik)
nie uzyj go-ogle zanim cos zrobisz ok?
-co do postu pod postem chyba niemusze sie tlumaczyc?

ale co ma ktos tu do gogla?
  • 2394 / 653 / 0

Chopie wszystko możesz ale po co jak to ma biodostępnośc doustnie ok 90% ??
  • 1211 / 615 / 0
Swoją drogą klon jest praktycznie nierozpuszczalny w wodzie, więc nie wiem czy w tych kilku ml cokolwiek się w ogóle rozpuści. Bierz pod język i nie kombinuj, walenie tego iv nie ma najmniejszego sensu.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2534 / 596 / 0
Dobra dobra ja wszystko wiem. Ja nie pytam czy jest sens i po co tylko czy może być tak mała igła 0.3 czy musi być większa? Bo jako że chujowo się rozpuszcza w wodzie to żeby się nie zatykalo wewntualnie czy coś nw, może głupoty pierdole jestem zielony w i.v. Moje motywację dlaczego zatrzymam dla siebie, pytałem o co innego. Z całym szacunkiem że chcecie pomoc.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 993 / 50 / 0
16 stycznia 2020Codeine420 pisze:
Dobra dobra ja wszystko wiem. Ja nie pytam czy jest sens i po co tylko czy może być tak mała igła 0.3 czy musi być większa? Bo jako że chujowo się rozpuszcza w wodzie to żeby się nie zatykalo wewntualnie czy coś nw, może głupoty pierdole jestem zielony w i.v. Moje motywację dlaczego zatrzymam dla siebie, pytałem o co innego. Z całym szacunkiem że chcecie pomoc.
jak chcesz sie uczyc iv to kup se te wody z apteki (zapomnialem nazwe %-D ) albo zwykla byle nie z kranu, a jak musisz to pczytaj jak to zrobic bezpiecznie ... sa poradniki jak to oczyscic ...
0.3 idealna na bank sie zatka
wlasnie ze nie gadaj jakie masz motywacje %-D za kare ci napisze czemu serce o mocy kilku voltow przepycha krew na ponadd 100km - dlatego ze ladunek elektryczny i krew i sciany maja ujemny :strzykawka: :strzykawka:
  • 2534 / 596 / 0
@dominojachas Zatka się czy będzie dobra 0.3 czy musi byś większa bo może jestem głupi ale nie zrozumiałem co napisałeś.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 993 / 50 / 0
malo kto ten belkot rozumie %-D w sumie to niechce cie w blad wprowadzic bo nawet takiej malej niewidzialem ;D ja bym kupil normalna %-D wiem ze bardzo pomoglem ale to i tak lepiej niz nikt mial by sie nieodezwac %-D
niemozesz zolpi ogarnac? bedzie bezpieczniej .. ja wlasnie dostalem %-D i se nawet szczele przez cb
  • 2534 / 596 / 0
0,5mm x 25mm kupiłem. Czyli to jest 0.5 tak..... Jestem kompletnym laikiem w i.v i myślałem, że microlance 3 to igła 0.3..... Kurwa sorry za głupotę ale coz jestem nowy. Zara wale pierwszego strzała co by rozdziewiczyc kable.
Zablokowany
Exception when calling VideoApi->videos_get: (502) Reason: Bad Gateway HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '150', 'Content-Type': 'text/html', 'Date': 'Sat, 26 Jul 2025 02:45:01 GMT', 'Server': 'nginx'}) HTTP response body: 502 Bad Gateway

502 Bad Gateway

nginx
Newsy
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.