Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Ja zawsze jak cos biore to tylko jedna dawka :')
Cze. W wieku 17 lat zacząłem sobie spidować. Mając 22 lata i już z ciągiem dożylnym 8 miesięcznym stwierdziłem że trza chyba czmychnąć. Pamiętam jak dziś. Zacząłem biegać i powoli odstawiać. 2 tygodnie i już byłem u bram Legii cudzoziemskiej. Całe szczęście prawdziwi legioniści ukazali prawdę. Na własne życzenie nie przeszedłem 3 gestapo. Po 2 miesiącach już zapoznawałem się że zwyczajami tubylców półwyspu iberyjskiego. Jak widzicie. 5 lat. Około 3 dzień w dzień. 8 miechów po kablach. Gdzie to wszystko siedzi? W głowie panowie. Ale zawsze sentyment zostaje. I tylko słaba wola potrafi cię upokorzyć. Z wiekiem czasu każdego może dopaść nawrót chęci do spróbowania. Teraz w wieku 42 lat i obecnej jeździe bez trzymanki około 5 lat znowu mnie wzięło na oczyszczenie. Wiem że się uda. Ogólnie co chciałem napisać to to że mój przyjaciel wyniszcza i to bardzo. Jak się jest młodym to szybciej się człowiek się regeneruje. W moim wieku to już raczej nie jest to tak łatwe. Więc puki jesteście młodzi to korzystajcie z tego życia ale miejcie na uwadze do czego to was może doprowadzic. Jeżeli widzicie problem to poproście o pomoc. Ayawaskowe gremia wam pomogą.
Dużo rzeczy wpływa na te jej szkodliwość, najważniejszy to jak psychicznie stoisz i czy ktoś jest w stanie Ci tę psyche ryc i czy sam sobie nie zaczniesz ryć.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.