Dział poświęcony dyskusji nt. doboru zestawu nootropów.
ODPOWIEDZ
  • 408 / 145 / 0
@pospolitypijak
Nawet jakby to upchnęli w 1/2 gramowe kapsułki, i wszystkie składniki by tam były to jeszcze gorzej. Nie wdając się w szczegóły. Kilka stymulantów, kilka substancji poprawiających krążenie, wysoka dawka Huperzyny itd.

Przeniesiono~Duce
  • 19 / 1 / 0
Witam, Pracuję na nocne zmiany i zamierzam kupić sobie, coś żebym lepiej się wysypiał i mógł krócej spać oraz żebym po obudzeniu miał siłę i motywacje do działania. Szukałem także czegoś co poprawia funkcje mózgu i tak trafiłem na Ashwagandhe i mam zamiar ją z czymś połączyć i mój wybór padł na jeden z trzech suplementów Bacopa, Żeń-szeń koreański, Różeniec górski. Który z nich najbardziej będzie pasował z ashwagandha ?? Dodam że często pije kawe lub Yerba mate i nie chcę przedobrzyć z tymi suplementami żeby nie mieć później problemów z samopoczuciem i snem.
  • 1037 / 243 / 0
Na sen po nocnych zmianach to zasłony by całkowicie odciąć dopływ światła i melatonine 1mg, możesz dorzucić kofaktory w postaci minerałów i witaminy rozpuszczalne w wodzie i tłuszczu, na lepsze funkcjonowanie, jak będziesz brał Ashwagandhe to jej nie łącz dla własnego dobra, zdecyduj się na jego i tak suplementuj, dodam że ekstrakty są słabe, lepsza będzie nalewka z zioła dobrej jakości najlepiej w całości nie proszku, zmiel je sam i nie oczekuj cudów po pierwszych dwuch tygodniach.
  • 19 / 1 / 0
Czemu lepiej nie łączyć ashwagandhy z jakimś z wyżej wymienionych supli? Dodam że wszystko chcę zamówić w tabletkach
  • 86 / 6 / 0
Ogarnia ktoś, czy można łączyć słabych agonistów nmda, np. DAA z antagonistami, np agmatyna?
  • 767 / 50 / 1
Witam wszystkich
Zakupiłem stack suplementów i zamierzałem brać je wszystkie razem. Miałem w planach co 2/3 dni dodawać kolejny i przyglądać się czy występują skutki uboczne.
Jednak pochopnie jednego dnia wziąłem aż 3. Mianowicie dzisiaj. Dopadła mnie zgaga(?) mocno palące uczucie w przełyku.
Wziąłem 200 mg Fosfatydyloseryny 1200 mg ALA oraz 500 mg Lions Mane. Szukałem na stronach które mogło wywołać takie uczucie, bez skutecznie.
Stąd moje pierwsze pytanie, który z tych supli mógł to spowodować?
Dodam istotne fakty, rano około godziny 7 okazyjnie załadowałem włada.
Około godziny 13 pierwszy raz napiłem się naparu z Yerba Mate. Popijając nią w/w suple.

Chciałbym się również dowiedzieć co sądzicie o danym stacku. Czy połączenie któryś z nich może być groźne bądź niekorzystne?
Pełen stack :
200 mg Fosfatydyloseryny
1200 mg ALA oraz
500 mg Lions Mane
2000 mg Acetyl-L-Carnitine
1200 mg Lecytyny Sojowej
1000 mg Vit.C
50 ug Vit. D

Połączono z wątkiem ogólnym stacków - taurinnn
Wóz ma swoją specyfikę. Żeby ruszyć wrzucasz trójkę, luz to opcja parkowania, wsteczny to dwójka, a gaz to wsteczny.
  • 767 / 50 / 1
Witam wszystkich
Zakupiłem stack suplementów i zamierzałem brać je wszystkie razem. Miałem w planach co 2/3 dni dodawać kolejny i przyglądać się czy występują skutki uboczne.
Jednak pochopnie jednego dnia wziąłem aż 3. Mianowicie dzisiaj. Dopadła mnie zgaga(?) mocno palące uczucie w przełyku.
Wziąłem 200 mg Fosfatydyloseryny 1200 mg ALA oraz 500 mg Lions Mane. Szukałem na stronach które mogło wywołać takie uczucie, bez skutecznie.
Stąd moje pierwsze pytanie, który z tych supli mógł to spowodować?
Dodam istotne fakty, rano około godziny 7 okazyjnie załadowałem włada.
Około godziny 13 pierwszy raz napiłem się naparu z Yerba Mate. Popijając nią w/w suple.

Chciałbym się również dowiedzieć co sądzicie o danym stacku. Czy połączenie któryś z nich może być groźne bądź niekorzystne?
Pełen stack :
200 mg Fosfatydyloseryny
1200 mg ALA oraz
500 mg Lions Mane
2000 mg Acetyl-L-Carnitine
1200 mg Lecytyny Sojowej
1000 mg Vit.C
50 ug Vit. D

scalam z tematem dotyczacym Zestawow suplementów - bg
Wóz ma swoją specyfikę. Żeby ruszyć wrzucasz trójkę, luz to opcja parkowania, wsteczny to dwójka, a gaz to wsteczny.
  • 1081 / 32 / 0
polowa tych rzeczy nie dziala a druga jest w niskich dawkach
  • 87 / 15 / 0
Cześć, od początku roku zacząłem stosować różnego rodzaju suplementy mające poprawiać funkcje kognitywne, pamięć i koncentrację. Lista jest dosyć długa, wcześniej nie zastanawiałem się nad tym, czy któreś ze środków mogą się wzajemnie blokować lub powodować w mixie jakieś wzmożone skutki uboczne. Mój obecny stack wygląda nastepująco:
-Gotu Kola,
-Kurkumina,
-Fo-ti,
-L-tyrozyna,
-Bacopa monnieri,
-Lions Mane,
-Kreatyna

Bardzo sporadycznie zarzucam Modafinil, kiedy mam większe wyzwania twórcze danego dnia.

Poza tym, codziennie suplementuję:
-Witamina C,
-D3,
-Omega 3,
-Tribulus,
-Żeńszeń Koreański
-ZMA (cynk, magnez, B6)

Myślę jeszcze o 5-HTP, ewentualnie Noopept. Czy w obecnej konfiguracji jest coś, co jest nielogiczne? Co ewentualnie wyrzucić, a co warto byłoby dodać?
Wielkie dzięki za info!
Pozdro.

@sirkulki, scalono z tematem o stackach. taurinnn
  • 2971 / 1601 / 35
Teraz mi podoba się lwia grzywa lion mane / soplowka jezowata dobre to łącze z ephedra.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.