Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Co do french pressa to polecam fajna sprawa, 0 fusów.
Czy miał ktoś po yerbie tak że ciężko się łapało oddech ( takie uczucie jakby powietrze nie dochodziło do płuc), dopiero ziewami dawało się odczuć wypełnienie.
Co do tego uczucia to jak się przesadzi z kofeiną to tak bywa (mi się zdarza, jeszcze jak się od kawy odwodni i jest jakiś stres), chyba że jeszcze w grę wchodzą jakieś problemy zdrowotne to tym bardziej.
Żeby lepiej się siedziało + skupienie
Dobrze mi się komponowalo z bzd ale się wjebalem w nie i odstawilem już i nie wrócę do tego.
Ciśnienie = 143/100
Tetno = 116
W pierwszych dniach można było odczuć wyraźną stymulacje i wzmożoną pracę serca, ale teraz? Być może mój organizm się zaadaptował, pije zalanie po zalaniu i cieszę się dobrym humorem i dobrodziejstwami yerby bez żadnych sercowych ekscesów. Dzięki temu mogę tak samo zasmakować zwykłej kawy zagryzionej deserem, bez obaw, że przez następną godzinę będę borykać się z wysokim pulsem. To są małe rzeczy, ale cieszą
Ciśnieniomierz obecnie potrafi pokazać magiczne 120/80, tętno 55-80. Wcześniej puls przez cały dzień w granicach 85-100
Jednak nie oszukujmy się też, o tym wszystkim mogłem jedynie pomarzyć, kiedy dzień w dzień paliłem pety i e-pety. Także jeżeli ktoś pali, to niech przestanie
A piję zawsze Amande Despalada, w serduszku mym na zawsze. Najpiękniejsza, najpyszniejsza
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.