Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 60 / 7 / 5
Cześć od jakiegoś czasu zauważyłem że podczas używania transmisji danych nie mogę wejść na forum - strona ładuje się w nieskończoność.
Na wi-fi problem nie występuje.
Mój telefon to IPhone 6S a operator to Orange.
Wydaje mi się że jest to jakaś blokada od Orange ale nie do końca wiem gdzie uderzyć.
Spotkał się ktoś z takim problemem lub wie jak go rozwiązać?
Ostatnio zmieniony 13 lutego 2020 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprawiono brzmienie tematu
Thinking isn’t going to get us anywhere.
  • 2897 / 619 / 10
Dobrze ci się wydaje.

howto-zmiana-dns-t62713.html
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 60 / 7 / 5
[cut]

Kurde przeglądałem wiele razy ten temat i opcja z cloudflare musiała mi umknąć 😅
Jeszcze tak zapytam z ciekawości, czy bardzo ogranicza to prędkość internetu?
Używać tego ciagle czy tylko jak mam problem z wejściem na strony typu hyperreal?

Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoją odpowiedzią - wycięto cytat. | STR88
Thinking isn’t going to get us anywhere.
  • 2 / / 0
Mam to samo, Samsung Galaxy s9
Też Orange
Na wifi hyper działa
Jednak na danych nie://
  • 2897 / 619 / 10
@Jonathan, niezbyt znam się na IT, ale jeśli dobrze pamiętam, to zmiana DNS potrafi przyśpieszyć działanie strony (@unknown?).

@Nieznana00, a sprawdziłaś moją odpowiedź? Orange blokuje Hyperreal, musisz zmienić DNS, wyżej masz link do poradnika.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 1100 / 273 / 0
to chyba wybiórczo blokuje, u mnie też orange, a wszystko działa, nic w telefonie nie majdrowałem
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 159 / 35 / 0
U mnie działało w Orange do października ubiegłego roku, potem się coś posypało i nie działa do tej pory. Za to na transmisji danych w Play wszystko śmiga jak należy
  • 2 / / 0
@Nieznana00, a sprawdziłaś moją odpowiedź? Orange blokuje Hyperreal, musisz zmienić DNS, wyżej masz link do poradnika.
[/quote]

Dzięki :extasy:
  • 631 / 122 / 0
Dlaczego nie ładuje mi się strona hyperreal na telefonie na żadnej przeglądarce, jak mam włączony internet sieciowy (nju). Jeśli włączę wi fi. Wszystko działa. Problem tylko z tą stroną.
  • 6255 / 446 / 12
@simer44 Nju mobile korzysta z infrastruktury sieciowej Orange, więc problem dotyczy też i Twojego operatora.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób

Newsy
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.

Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG

Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.